Па многу е просто, не дека прошливе години беше нешо многу поарно у Италија, али квалитетот оваа година на екипи ко Торино, Каљари, Киево, Реџина, Парма, Асколи, па и Месина не е на ниво кое се очекуе од една Серија А... И многу од останатите екипи не се баш на нивото од минатите сезони...Smert напиша:A prethodnite sezoni sto bese izramneto, u.p.m...! Sve Juventus bese prv.
Јувентус е само еден јак тим кој фали во серија А. Сите екипи кои ги наброја ќе бидат исто така во првата лига освен еден. Тоа значи дека лигата им е шупачка а не дека заради местење првата лига изгледа очајно...Cthulhu^ напиша:Па многу е просто, не дека прошливе години беше нешо многу поарно у Италија, али квалитетот оваа година на екипи ко Торино, Каљари, Киево, Реџина, Парма, Асколи, па и Месина не е на ниво кое се очекуе од една Серија А... И многу од останатите екипи не се баш на нивото од минатите сезони...
Epa taka e koga si za Milan...caksa напиша:ja mislam deka milan ima ubedlivo najjak tim vo italija samo ne in cini trenerot. ako go smenat podobro ke igraat
Милан убедливо нај јак??? е ова немаше логика! Оваа сезона Милан е со класи подоу од Интер и Рома.. Екипи од негов калибар би биле Лацио и Фиорентина!caksa напиша:ja mislam deka milan ima ubedlivo najjak tim vo italija samo ne in cini trenerot. ako go smenat podobro ke igraat
Страшно. Меаца, убаво е што навиваш така страстно, ама подобро е тоа да го правиш за твојот локален клуб. Вакви лојани изјави греота е да се потрошат. Каков навивач си ти, кога сите натпревари на телевизор ги гледаш? Вака запален фан како ти, треба да биде на стадион. А бидејќи неможеш, предлагам да одбереш клуб од местото каде живееш, и да допринесеш да победи некој натпревар заради твоето гласно навивање. Љубовта кон клубот се сложувам треба да се испровоцира кај навивачот. Мојот клуб ме разочарува многу често, но го освоил моето срце многу одамна, и не го давам на никој друг, и не се откажувам од него. А моменти кога тимот ќарува навивачи имало кај секоја екипа. Секоја!meazza напиша:Милан убедливо нај јак??? е ова немаше логика! Оваа сезона Милан е со класи подоу од Интер и Рома.. Екипи од негов калибар би биле Лацио и Фиорентина!
Како за информација јас играм за Демир Хисар. А за да го споредиш квалитетот на Милан со Лацио и Фиорентина само направи споредба на меѓусебните натпревари и освоените бодови во оваа сезона... и јас си имам за кого да навивам и тука не се секирај!Викторгг напиша:Страшно. Меаца, убаво е што навиваш така страстно, ама подобро е тоа да го правиш за твојот локален клуб. Вакви лојани изјави греота е да се потрошат. Каков навивач си ти, кога сите натпревари на телевизор ги гледаш? Вака запален фан како ти, треба да биде на стадион. А бидејќи неможеш, предлагам да одбереш клуб од местото каде живееш, и да допринесеш да победи некој натпревар заради твоето гласно навивање. Љубовта кон клубот се сложувам треба да се испровоцира кај навивачот. Мојот клуб ме разочарува многу често, но го освоил моето срце многу одамна, и не го давам на никој друг, и не се откажувам од него. А моменти кога тимот ќарува навивачи имало кај секоја екипа. Секоја!
Е сега, за коментарот, Милан ги има Неста, Малдини, Одо, Сидорф, Кака, Роналдо, Џилардињо. Кој од Лацио е играч од класа на овие? Освен Пандев
Инаку сум симпатизер токму за Лацио, Милан не можам да ги гледам, а Интер ми се подраги ако треба да бирам. Ама муабетот не ти беше на место, извини...
Има Милан тим не се секирај ти, пола репрезентација на Италија е од играчи на Милан составена, ако не знаеја да играт немаше да ги викнат. Приказни кажвај на друго место. Костакурта појќе не игра и најави пензија, Малдини пред повредата беше во добра форма немат врска годините, а Дида не бега нигде дури не дојди Буфон. Е така фнуче.jove_bt напиша:abe decinja milan nema tim. kako ke razberite milan e kaka. Edinstveno neso vo posedno vreme e dobar ambrossi vi dade 6 poeni 2-3 gola dava vo poslednava nedela. Inace se drugo treba da se penzionira kako so veli zakonot. Neka si beggaa maldini kostakurta dida so baraat ne znam uste vo fudbalot neka odat da igraat saH vo parkot so drugar4injata. Peace ))))))
Гледај фудбал па ќе видиш дали греат клупа. На дело се покажваме ете лига на шампиони убо ни е. Уживај си ти, прај ќеф оти од ко си роден не се имаш вака радвано. 19 години фнуче лајна јадефте сеа не ми сери многу. Не прикажвај по ногу никој не те гиба.jove_bt напиша:da da da neka se pokazat na delo ako se tolku dobri ne tamu da se borat za 4to mesto ili 8 poeni kazna i za toa se krivi. i btw koja pola italija milan se igraci.. oni sto ja great klupata kako oddo.. samo pirlo so e dobar itallianec vo milan site drugite se za nikade. a da i buffon ete mi se javi odma idel vo milan so avtobus cekajte go na stanica haha kaj ke odi vo milan kolku ronaldinho so go zedoFte tolku i buffon ke go zemite. mozi da go zemite edinstveno amelia ili gomes i toa ni za niF ne dava berlusconi parinja. pozdraF milan najgolemi ste... ama plackovci hahaha