Италијанско првенство

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
jove_bt напиша:
аха и ти беше роден тогаш коа Јуве ги освојваше тие титули само плачат ова Џувенистите сфатете сега интер се далеку подобри од интер и ќе го примаат и следната сезона.

п.с јавете ми се коа ќе издвојувате 17 победи со ред 11 на гостински терен тоа неможите во 2 лига да го напрајте а камоли во прва. И непоразени во цело првенство итн итн. многу рекорди се неможам да ги донарбојам L:)....
a ti da ne bese roden koa inter gi osvoija site nivni tituli? :pos2::pos2::pos2:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
DoolroX напиша:
a ti da ne bese roden koa inter gi osvoija site nivni tituli? :pos2::pos2::pos2:
брат јас не се фалам за минатото јас гледам сеа и не ме интересира пред 30-40-50 години кој и како освојувал титули пошто не сум бил роден јас тогаш. Гледам годинава Интер како ретко кој тим од големите европски лиги гази се пред себе.

вие џувенистите се фалите со тие титулите ако така нека биди имајте појќе мене не ми смета само немора секогаш коа немате што да кажите истото ние 243564 титули имаме епа имавте ама сеа немате ништо земено ЛЕГАЛНО и ПРАВЕДНО. победете и освоете титула со игра а не со превари

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Hehe, i jas sum za Inter uste od poodamna, od onie vreminja koga bese tapa, ama gleda rabotava se popravi (iako ne se nadevav), konecno da osvoi titula, rabotava da vidis da ne veruvas.
Se prasuvam koga ke pocne i MZT da osvojuva tituli .....

"Izmena": Lele prva utakmica sto ja izgubija Inter sezonava :((

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Интер и понатаму е најдобриот тим во светот, тоа го изјави и Спалети.. ( Roma coach Spalletti: Inter Milan remain best in the land). Секој тим мора еднаш да загуби, Интер направи неверојатен рекорд и секој фан на Интер треба да е горд на тоа. Натпреварот со Рома беше прилични изедначен, но Рома играше со поголема желба, имаше шанси и на двете страни и честитки за Рома.. заслужена победа!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
ФОРЦА РОМА!

Мене ми се исполни желбата Рома да му го нанесе првиот пораз на Интер сезонава и тоа на Сан Сиро! Но како и да е треба чудо за Рома да ја освои титулата.

сепак јас мислам дека Рома е најдобриот клуб во Италија

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Vlatko_Rusin напиша:
FORZA ROMA!

mene mi se ispolni zelbata roma da mu go nanese prviot poraz na inter i toa na san siro!
ali sepak treba cudo za roma da ja osvoi titulava sezonava ali je uste iam ja nadez!

FORZA ROMA!

ali pak spored mene roma e najdobar tim vo italija vo momentov!
=> najdobra odbrana i napad
Па добро.. секој вистински фан би имал надеж се до поледен момент. Но да бидеме релни.. Му требаат само 6 бода во 6 кола.. Ова може да го постигне и Асколи а камоли Интер.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
meazza напиша:
Па добро.. секој вистински фан би имал надеж се до поледен момент. Но да бидеме релни.. Му требаат само 6 бода во 6 кола.. Ова може да го постигне и Асколи а камоли Интер.

е пази за Интер навиваме се е можно :) ама памтиш тоа 2002 шампањското коа ќе го отваравме??? сепак мислам дека Интер го има скршено тој малер и рано е но за 3 кола е наша титулата со
Siena v Inter 2
Inter v Empoli е оваа е незгодна се е мошно ама следната ->
Messina v Inter 2
според мене тогаш ја славиме титулата ако не киксни рома ама како било Интер се CHAMPIONS ова година или шо би се рекло back to back :)

значи другари Интеристи спремајте шампањското за
May 6 2007 :)

pozdraFFF....

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
jove_bt напиша:
е пази за Интер навиваме се е можно :) ама памтиш тоа 2002 шампањското коа ќе го отваравме??? сепак мислам дека Интер го има скршено тој малер и рано е но за 3 кола е наша титулата со
Siena v Inter 2
Inter v Empoli е оваа е незгодна се е мошно ама следната ->
Messina v Inter 2
според мене тогаш ја славиме титулата ако не киксни рома ама како било Интер се CHAMPIONS ова година или шо би се рекло back to back :)

значи другари Интеристи спремајте шампањското за
May 6 2007 :)

pozdraFFF....
toa bese posledno kolo so Lazio na Olimpiko ako ne se lazam a ? :) 4:2 pobeda za lacijalite:zver:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
dwa напиша:
toa bese posledno kolo so Lazio na Olimpiko ako ne se lazam a ? :) 4:2 pobeda za lacijalite:zver:

брат ко вчера да беше памтам 5 мај 2002 Лацио Интер 4-2 катастрофа... како сум плачел тогаш ексик ама тоа е затоа се вели една титула на Интер за интеристите вреди како 10. : ) епа денес подобро е две со ред земаме а се надевам и догодина 3 со ред да биди така личи 2 непарен не е убав број а плус догодина и 100 е на интер па се надевам и на Лига на ШампиЊони :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
е ај нека ни е честита титулата. Интер шампион на Италија за сезоната 2006/07. По поразот на рома од аталанта, и победата на интер против сиена неразурите можат да ја слават 15 титулааааа!!!!!!!!!
:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Честитки за Интер! Заслужено се шампиони!

но следната сезона ќе им биде 3пати потешко јас мислам!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
stoke_vm напиша:
s.s lazio najdobar tim vo italija
можеби и ќе бидат.
за едно 3-4 сезони ако продолжат да играат во ваков стил.

инаку стварно жал ми е што изгубија од фиорентина со оглед на 15те натпревари без пораз.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Честита титула на сите интеристи! Уште 5 кола до крај а титулата е потврдена. Forza INTER!!!
Само едно ми е мака.. немафме припремено шампањ.. како што рече јове очекувафме прослава на натпреварот со Емполи.. или на 6ти Мај со Месина :)
А сеа можи да го видоме и Славсковки во прф тим.. хехехехе

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
meazza напиша:
Интер и понатаму е најдобриот тим во светот, тоа го изјави и Спалети.. ( Roma coach Spalletti: Inter Milan remain best in the land). Секој тим мора еднаш да загуби, Интер направи неверојатен рекорд и секој фан на Интер треба да е горд на тоа. Натпреварот со Рома беше прилични изедначен, но Рома играше со поголема желба, имаше шанси и на двете страни и честитки за Рома.. заслужена победа!

Inter Milan remain best in the land - ова инаку значи дека Интер е најдобриот тим во Италија, а не во светот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom