Исчезнати лица

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.474
Па само ако ми кажале кафич на Христо Татарчев ништо чудно да го утнал, таму има неколку едно до друго скоро сите исти.

Плус зошто би сопственикот ја тргне тужбата?

Мене само ме интересира кој кафич е тој на Десна, за да знам да го избегавам. Често идам во тој дел.
Аха, и ќе ти кажат дека има кафич на таа и таа улица и ти идеш го палиш првиот кафич што ќе го видиш? Малце не ми држи вода ова ама ајде. И да, ако ти е јасно кој е Гоце, која му е мајка и слично, тогаш има логика зошто сопственикот ја тргнал тужбата, нели? :)

Не знам иначе кој е кафичот на Десна.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.821
Поени од реакции
23.162
Зошто го прашувале тоа со кучето веројатно никогаш нема да дознаеме.
Како што пиша некој член претходно, само кога од полицијата некој би излегол вака и би ја раскажал нивната страна, тогаш може да добиеме поцелосна слика. Ама тоа не може и нема да се случи.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
297
Поени од реакции
610
Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.
Abe ne znam. Kazav deka mene ne mi e normalno palenje kafici. Toa sekako go osuduvam. Moze fejka moze ne. I da fejka bar isfejka. Onoj Palco ne trudi ni da isfejka emocii. Si imam privatno tezok period i taka imam nakalemeno bes, vcera si razmisluvav, 10 minuti so govedovo moze da mi spasat 100000 mozocni kelii. Znam deka e tepan. Ama od rajot vikaat iskocil

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.274
Поени од реакции
2.121
Страшевски денес не се појавил на судење

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.908
Поени од реакции
6.484
Интересна изјава на Героски (болдираното), ако под "ниту еден" го вклучува и таткото.
Обично Геро важи за добро информиран...

За процесот против Палевски и другите не сакам многу да зборувам, за тоа да не се разбере како влијание врз Судот. Јас сум убеден дека ниту еден од луѓето чии искази ги слушнавме во судницата не беа целосно искрени и не ја кажаа целосната вистина. И убеден сум дека психопатот Палевски имал силна логистичка поддршка од структурите во МВР и во тајната полиција, чиј протеже е, за да успее да ги прикрие трагите кои го поврзуваат со настанот како главен актер на злосторството.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.279
Поени од реакции
69.005
Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.
Meне ми делува на лик кој кога е изнервиран, не знае што прави, едноставно, му паѓа склопка. Така да, верувам дека во тој бес што го дупеле по коментари, дека не ни гледал што ке запали. Впрочем, нема никаков мотив да го запали овој другиот кафиќ, ниту пак се знае со газдата.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.474
Впрочем, нема никаков мотив да го запали овој другиот кафиќ, ниту пак се знае со газдата.
Ова брат реално е нагаѓање, односно од емисијата на Гоце кај Ефтов. Не знам стварно случај кај што некој по грешка би запалил кафич, т.е. грешен кафич. Едноставно не верувам во такви случајности.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.402
Поени од реакции
10.280
Ова брат реално е нагаѓање, односно од емисијата на Гоце кај Ефтов. Не знам стварно случај кај што некој по грешка би запалил кафич, т.е. грешен кафич. Едноставно не верувам во такви случајности.
Koj mu e motivot ako ne se znael so gazdata?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.474
Koj mu e motivot ako ne se znael so gazdata?
Од кај да знам де, само кажувам дека мое мислење е дека тоа што го кажа Гоце во врска со кафичот не е точно. Никаков доказ не е изнесен, се е на кажување од негова страна.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.821
Поени од реакции
23.162
Абе, не го читате @Saber Rider, ви објасни убаво.
Иначе, многу повеќе кафичи/објекти се палат кога некој ќе ти нарача да го направиш тоа (заради икс причина, рекет, закана, итн.) отколку кога некој ќе те изнервира на асоцијални мрежи.

Член од
12 март 2009
Мислења
21.321
Поени од реакции
17.511
на Кираца и се запали на паркинг колата, кога имаше некоја фрка на берза околу можно Превземање на Фершпед, мислам пред 12-14 години ?
Автоматски споено мислење:

Воа смрди и штипе за очи ;прОли молчи, а од негово време е, важно сдс се настрви на Тошко...

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.911
Поени од реакции
4.714
Абе, не го читате @Saber Rider, ви објасни убаво.
Иначе, многу повеќе кафичи/објекти се палат кога некој ќе ти нарача да го направиш тоа (заради икс причина, рекет, закана, итн.) отколку кога некој ќе те изнервира на асоцијални мрежи.
Da de ako e za reket go palis, i posle toa se pismanis pa se vrakjas da gasis :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.847
Поени од реакции
20.615
Освен да бил напафкан и све исто да му се гледало :icon_lol:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.090
Поени од реакции
42.333
Не го пратам случајов, па не сум упатен во тоа кој што кажал на суд, ама ги гледав двете емисии на Ефтов, и сеуште не ми е јасно која е вмешаноста на таткото на Вања? Според кажувањата на овој Гоце, он активно ја барал ќерка му неколку дена по ред и делувал загрижено/изгубено како и секој доколку му се случи такво нешто. Зашто е сеуште еден од осомничените и се суди?

Kajgana Shop

На врв Bottom