- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.278
- Поени од реакции
- 118.313
Дали имаше инфо кога се пратени двете смс пораки од таткото кон Вања?
мислам дека таткото кажа попладнетоДали имаше инфо кога се пратени двете смс пораки од таткото кон Вања?
Прашан на која апликација пратил порака на бројот на Вања до грабнувачите, Ѓорчевски одговори дека пратил две смс пораки, можеби во 13 или 14-15 часот попладне, кога во домот на Ѓорчевски веќе биле дојдени инспекторите. Тој појасни дека не ги пратил пораките на никаква апликација, туку пратил смс. Првата порака гласела: „Ќе направиме сѐ што ќе побарате, само пуштете ја“. Подоцна се сетил и пратил уште една порака со содржина: „Од родителите“.
Не смеат да кажат дека кога палчо одел на гости кај Александар го зимал и кангалот со него.Биле пронајдени траги и влакна од куче кај Александар дома, зошто го нема тој доказ изнесено може не се работи за битен доказ или не се влакната од кучето на Палчо.
оти да не смеат ,ако е крив шоима да го кријат, или изиграват ти мени војводо ја теби сердаре.Не смеат да кажат дека кога палчо одел на гости кај Александар го зимал и кангалот со него.
Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.Ама ми се свиѓа што си призна за грешката со кафичот и се извини јавно, тоа ми се допадна многу.
Вика се вратил да гасне што оди у прилог на ова што го кажа.Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.
Па да де, за да се извади. Не знам, искрено не ми држи вода приказната.Вика се вратил да гасне што оди у прилог на ова што го кажа.
Јас сум имала работа со полиција и суд многу повеќе од тебе.![]()
Ова ти е контрадикторно. Со толку работа со полиција и суд си требала да сфатиш каквa e ситуацијата, а не да си фрапирана.Мене ме фрапира помислата дека утре мене може да ми се случи нешто вакво, и ја на пример да немам врски како Гоце за да можам вака да си го решам случајот, а полицајците и инспекторите исто така би ми влеале безнадежност.
Точно така, се согласувам, само што и јас не знам како со филтер ги читате сведочењата на сите инволвирани во случајов на суд на после со друго си поврзувате тука и реплицирате на постови иако нема никаква врска тоа што го пишувате.Гоце кажа дека таткото самоиницијативно возел до Водно и се дерел таму, не дека некој го шетал.
Не знам како ги слушате емисииве, како со филтер.
Едно слушате, после со друго си поврзете, иако немаат тотално врска.
Па само ако ми кажале кафич на Христо Татарчев ништо чудно да го утнал, таму има неколку едно до друго скоро сите исти.Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.