Исчезнати лица

Член од
23 август 2010
Мислења
40.278
Поени од реакции
118.313
Дали имаше инфо кога се пратени двете смс пораки од таткото кон Вања?

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.079
Поени од реакции
1.897
Дали имаше инфо кога се пратени двете смс пораки од таткото кон Вања?
мислам дека таткото кажа попладнето

едит:

Прашан на која апликација пратил порака на бројот на Вања до грабнувачите, Ѓорчевски одговори дека пратил две смс пораки, можеби во 13 или 14-15 часот попладне, кога во домот на Ѓорчевски веќе биле дојдени инспекторите. Тој појасни дека не ги пратил пораките на никаква апликација, туку пратил смс. Првата порака гласела: „Ќе направиме сѐ што ќе побарате, само пуштете ја“. Подоцна се сетил и пратил уште една порака со содржина: „Од родителите“.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.830
Поени од реакции
20.555
Само некој што нема деца или не бил поврзан со внуци на пример не знае што значи да ти го снема детето макар на пет минути.
Како се имам траштано за внуците на брат ми, кога ќе се присетам само на моментот не ми е арно а не да ти го снема со часови.
Така да секој потег на родителот во тој момент е оправдан и не барајте причина за таквото понашање.

Како успеал да се облечи одма откако му јавила Зорица дека нивната ќерка ја нема ... Сериозно ??? Која е таа легенда што му постави такво прашање ?
Што требаше костумот да го испегла за да оди ќерката да си ја бара.
Абре пред некоја година ме испаничи мајка ми дека внука ми ја задржаа на болница, и ситуација не е добра во тој момент ми поцрна сликата пред мене, по влечки и по куси пижами заминав до болница со трчање, немав трпение ни такси да чекам.

Во тој момент секаде паметот ти оди

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.600
Поени од реакции
1.046
Добро бе никој од форум не му плаќа на каналот за овие “специјалниве” видеа?
1744754044842.png

Porano imav :) nisto ne kazva novo 50 60 luge u zoom i samo toj zbora. i nekolku od dijasporata se pretplatnici od to zivej nema sponzori i jutup

Последно уредено:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.639
Поени од реакции
27.583
Најлошото од све е што со сите снимки од сејв сити, полицијата не успеала да им влезе во траг.

Исто така нов сомнителен потег ми е тоа идење у рикверц на Партизанска, како да сака да избегне нешто... Прво и основно, посомнително нешто од тоа нема, мислам, самиот потег е сомнителен.

Околу цитроенот и Панче, мислам дека Манев или Кешишев кога сведочеше рече дека го убиле Панче дека не им ја дал колата. Дали тоа значи дека му ја побарале ?

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.245
Поени од реакции
3.057
Биле пронајдени траги и влакна од куче кај Александар дома, зошто го нема тој доказ изнесено може не се работи за битен доказ или не се влакната од кучето на Палчо.
Не смеат да кажат дека кога палчо одел на гости кај Александар го зимал и кангалот со него.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.600
Поени од реакции
1.046
Не смеат да кажат дека кога палчо одел на гости кај Александар го зимал и кангалот со него.
оти да не смеат ,ако е крив шоима да го кријат, или изиграват ти мени војводо ја теби сердаре.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
287
Поени од реакции
556
И ја го слушав видеото на Гоце со Васко. Си стојам уште дека е мрднат хахаах. Ама ми се свиѓа што си призна за грешката со кафичот и се извини јавно, тоа ми се допадна многу. Се гледа дека знае доста, и сам кажа. Ваљда се чува чим толку збори. Пошто тие што ги збореше, не се обични смртници ко мене пример јахах.

Да има некој да снима сѐ у државава да каже што се дешава.. само Господ гледа сѐ, само нека помогне малце со џганот.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.278
Поени од реакции
118.313
Ама ми се свиѓа што си призна за грешката со кафичот и се извини јавно, тоа ми се допадна многу.
Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.380
Поени од реакции
10.231
Му веруваш на тоа? Сериозно те прашувам. Јас искрено мислам дека лаже, како така грешен кафич запалил? Што е тоа, лист хартија па по грешка запалил? Јас ако одам да правам некоја таква екстремна работа нема шанса да утнам, објект е ебате, не може туку така да згрешиш. За ова мислам дека лаже и не ја кажува правата вистина, а за остантото што збореше голем дел од работите се точни.
Вика се вратил да гасне што оди у прилог на ова што го кажа.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.903
Поени од реакции
6.475
Адвокатите на одбраната најавиле дополнување на докази.
Од Обвинителството нема ништо, значи тоа им се сите докази. Јас не гледам дека таткото може да биде осуден. Дури и чудно како воопшто бил обвинет со овие (досега презентирани) докази ...

Член од
12 август 2024
Мислења
313
Поени од реакции
837
Јас сум имала работа со полиција и суд многу повеќе од тебе. :)
Мене ме фрапира помислата дека утре мене може да ми се случи нешто вакво, и ја на пример да немам врски како Гоце за да можам вака да си го решам случајот, а полицајците и инспекторите исто така би ми влеале безнадежност.
Ова ти е контрадикторно. Со толку работа со полиција и суд си требала да сфатиш каквa e ситуацијата, а не да си фрапирана.

Член од
19 ноември 2019
Мислења
10
Поени од реакции
7
Гоце кажа дека таткото самоиницијативно возел до Водно и се дерел таму, не дека некој го шетал.

Не знам како ги слушате емисииве, како со филтер.
Едно слушате, после со друго си поврзете, иако немаат тотално врска.
Точно така, се согласувам, само што и јас не знам како со филтер ги читате сведочењата на сите инволвирани во случајов на суд на после со друго си поврзувате тука и реплицирате на постови иако нема никаква врска тоа што го пишувате.

Поздрав

Attachments

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.431
Поени од реакции
5.676
Па само ако ми кажале кафич на Христо Татарчев ништо чудно да го утнал, таму има неколку едно до друго скоро сите исти.

Плус зошто би сопственикот ја тргне тужбата?

Мене само ме интересира кој кафич е тој на Десна, за да знам да го избегавам. Често идам во тој дел.

Kajgana Shop

На врв Bottom