mene nekoi raboti mi padnaa v oci
tie motorolite.. sto telefoni se nekoi stari modeli koi gi koristele za edna upotreba , samo pretpostavuvam ko ti stari nokii zs jas ne sum videla motorola ? ..e sea ako se stari mobilni moze i imale kamera no tie internet ne poddrzat , kako togas slikal vanja i pratil slika? ili kako ke prati da baraat demek otkup koa ne moze ..i plus sto neli gi dale na nekoja druga licnost semeen covek koj toj manev ne saka da kaze koj e.. onaka si mislam ako taa motorola imala kamera i ja slikal pa da dal mobilnite ko dokaz na mozniot naracatel, onoj koj gi unistil
drugo manev laze, celata izjava mu e laga nit kaenje nit nisto, nit pa e po greska grabnata, samo toj spomna direktor na granit, kerka na farmacevt kolku da se nesto opravda i svrti vo drug pravec.. celo vreme so palco planiral , krajno psihopatsko gubre koe bez gram svest izjavi , da si rekov sto da ne , ke grabuvame luge , isto i toj karatistot, bev vo losa finanska situacii pa mi se dopadna idejata?!
drugo, manev rece prvo iskopale dupka (a taka i vo obvinenieto sedi) , pa potoa ja ubi, a kesisev izjavi prvo ja ubi pa kopaa dupka
mene poverodostojna mi e izavata na kesisev od pricina sto toj ne ucestvuval vo grabnuvanjeto i ubistvoto na pance, tuku sedel vo kola na parking , ko sto sfativ imaat i snimki od toa , deka sedi vo kola toj period
treto sto uste od pocetok mi e sumljivo taa licnost nekoj aleksandar od delcevo cii sto dna tragi se najdeni zs ne e isprasan i zs go krijat , prezimeto na V bese no go zaboraviv pa ne mozam da prebaram po net da vidam koja e taa licnost ... e sea zs koa palco isprasuvase kesisev, go prasa dal go poznava toj aleksandar v ?
uste red srugi prasanja ama ke treba do sabajle da pisuvam , zatoa ke prestanam , drugpat ke pisuvam.. smetam deka treba megu redovi da se citaat site izjavi i citame transkriptite da se obrne vnimanie bas na sitnici a ne na ona sto vekje e jasno ko den
spored mene
manev laze
kesisev kaza del no ne cela vistina zs nevozmozno e celo vreme bil vo partijata, so palco i drugite i da ne zborele direktno pred negi koa planirale detali, nema sansa da ne slusnal se
i koa palco go prasa dali mu e strav od nego, izjavi ne, imam stravopocit kon tebe .. a toa e nesto sosem drugo , voshituvanje, pocit kon pomokna licnost, strav no vo poinakov koncept, a so ogled deka go pisal ko carot , smetam deka ldeka taa stravopocit ima pozitivni emocii, i laze koa vel deka mu e strav od palco
za tatkoto smetam deka e obvinet zaradi negovoto ponasanje i toa deka velel kidnapirana e, ubiena dzabe ke barame , nz moze e od lugeto sto odma pomisluvaat na najlosoto, konfuznii se , pretpostavuvam deka bil depresivna licnost .. e koa vekje ja najdoa mrtva bas zaradi toa go pritvorija i iznudile priznanie od ovie , no so ogled deka go pustija vo domasen pritvor a roditel e na vanja, nekako najverojatno ne e povrzan
skoro gledav eden dokumentarec vo amerika, kade iako zrtvi na seksualno zlostavuvanje, policijata gi izmanipulira, do stepen da priznaat deka lazat i zavrsija vo zatvor zaradi lazni prijavi ..potoa edna novinarka istrazuvase i samo eden policaec prizna, da se sluzime so manipulacii ..iljadnici takvi zrtvi lezele zatvor .. zborot mi e deka nie dzabe ovde trubime deka nekade e ppodobro, nasekade e isto