Ако премногу знае во судница ќе оди на ALL IN....ако го изгледаш видеото приложува свешто, мене сега све ми е све поматено, не е можно да биде сето ова сценарио за негова ликвидација, оти премногу знае...што знае изгледајте!![]()
Ако премногу знае во судница ќе оди на ALL IN....ако го изгледаш видеото приложува свешто, мене сега све ми е све поматено, не е можно да биде сето ова сценарио за негова ликвидација, оти премногу знае...што знае изгледајте!![]()
Вид на психолошка тортура е да се почустува усрамен, соголенКоја е причината поради која на сите им ја имаат избричено главата?
Работат турските служби не ко нашиве.Бил уапсен во Баликешир, не на граница.
Ова ме потсети на една сцена од филмот “Професионалац”, ама никако да ја најдам сцената…Повеќе мислев да се проверат активностите на неговата организација, оти ова мислам дека беше само кулминацијата на дрскоста од 20 години неказнуваност, бог знае што уште има.
Да си глуп не е кривично дело, ниту да имаш извртоперени идеолошки гледишта, се додека експлицитно не пропагираш насилство. НО, ние како општество, имаме обврска, пополека, прирордно да продискутираме и разгледаме, осудиме, и оддалечиме од некои токсични бљувотини кои ни ги тупеја во главата некои ликови во последните 20 години. Имено објективно и ограничено на нај-екстремистичките, супремастичките и токсичните, оти знам како ќе ме разберат маЌедонците на форумов. Зборувам за ќосење, глави сечење итн. останатото по избор и желба.
Ако Палчо имаше докази за некакви матни структури, тие матни структури можеа чисто лепо на сред бел ден, на сред Скопје да го застрелат Палчо, и после 3 дена на форум дискутирање и по вести вртење, Палчо ќе беше заборавен од јавна свест....ако го изгледаш видеото приложува свешто, мене сега све ми е све поматено, не е можно да биде сето ова сценарио за негова ликвидација, оти премногу знае...што знае изгледајте!
![]()
...а јас зашто на првиот како да видов „дупка“ во главата, а вие ништо?Зошто не ми личи на него ликот во видеото како да има сива брада да не го имаат измешано новинариве
Да беше на друга, повесела тема, ке ти постирав инсерт од Тетовирање.Која е причината поради која на сите им ја имаат избричено главата?
Мајко мила, изгледа дека утнаа нашиве "новинари", и дека првиот што го внесоа, е таткото на Вања, само шишан. Се избаци некој дека овој првиот што го извадија од комбето е Кекишев, или како и да му е презимето и сите други му скокнаа со навреди. Не сконтаа ни до крај дека последниот не е таткото на Вања.леле сега го видов четвртиов уствари дека е таткото, нема врска со ликот од вчера можно ли е волку да му се има сменето ликот
Првиот е дефинитивно таткото. Овој последниот има издолжена глава, таткото коцкаста. Не му се смена формата на главата за еден ден.Ги прочитав последните 15 страни, и малку не сте ми јасни со ова дека на Палчо не му требале пари. Ретко кој човек ке каже не на плус пари, особено кога знаеле дека мајката има 50-100.000 евра во готовина од продажбата на станот. Сетете се само Љубе Бошковски како го наместија, пари кои планирал да ги даде во кампања. Претпоставувам дека и Палчо имал сличен план со париве, да ги инвестира во кампања, да за докопа до пратеничко место.
Да беше на друга, повесела тема, ке ти постирав инсерт од Тетовирање.
Мајко мила, изгледа дека утнаа нашиве "новинари", и дека првиот што го внесоа, е таткото на Вања, само шишан. Се избаци некој дека овој првиот што го извадија од комбето е Кекишев, или како и да му е презимето и сите други му скокнаа со навреди. Не сконтаа ни до крај дека последниот не е таткото на Вања.
Вчера
![]()
И наводно истиов лик, четвртиот лик, денес.
![]()