Исчезнати лица

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.431
Поени од реакции
7.135
Мене ова не ми држи вода нишо уше од прв ден. Како бе Гоце толку паметен така му текнало баш у Велес на Лукоил да бараат? Ај еве по колата Цитроенот со велешки, ама баш на Лукоил и баш он таму има чоек?
Ја као шо знам не смееш сам да отидеш да земеш снимки, било кај.
Па според неговото сведочење од пред некој ден и не е толку чудно. Откако му го пратиле Цитроенот и слики на уште десетина коли кои во тоа време поминале кај зградата на Вања, на пријател во Сејф сити, без да знаат таблици, тој му се јавил поле 3 саати и му рекол дека они веќе три дена ја бараат таа кола и дека е на исчезнатиот Панче од Велес. Ако е таква ситуацијата стварно, тоа би објаснило и зошто ја барале таму после колата на снимки.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.174
Поени од реакции
2.796
Снимките беа од Лукоил бензинската во Велес. Мислам на тоа мисли.
Да ама сега што го читав сведочењето, ја спомнаа централата дека од таму поминувале барале снимки. Знам дека имаше инфо дека и од Велес се земени, ама мислам подоцна е тоа.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.771
Поени од реакции
8.139
Да ама сега што го читав сведочењето, ја спомнаа централата дека од таму поминувале барале снимки. Знам дека имаше инфо дека и од Велес се земени, ама мислам подоцна е тоа.
Неповрзано со сведочењето за Лукоил на Партизанска. Мислам дека прашањето е од кај и како се добиени снимките од велешката Лукоил. Исто не видов одбранава му постави некој прашање на сведокот? Обично Палчо влага у филм на Харви Спектер па ја тера он адвокатурата, али не успеав да најдам дали и што прашал.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.663
Поени од реакции
4.542
Зошто воопшто овој мангупов е викнат од Обвинителството да сведочи?
Обвинителството докажува ВИНА !
Ако воопшто се сомневале дека тој има било каква вклученост, имаа повеќе од 1 година да направат истрага и да обезбедат докази.
Што постигна Обвинителството со денешново сведочење на НИВНИ сведок (некоја логика ќе имаше ако беше сведок на одбраната на таткото)
Само мене ми личи на луд јебе збуњеног?
Svedok e vo postapkata, kakva crna vina da sokazuva obvinitelstvoto protiv nego?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.610
Поени од реакции
9.773
-
Добив закани од овие психопатите од партијата, да внимавам што зборувам, за да не сум пропаднел во дупка. Само да знаат дека не им се плашам, јас не сум мало девојче или старец, истакна Трајковски.
Ау ама соодветни зборови одбрал. Иронично.

Член од
14 октомври 2021
Мислења
88
Поени од реакции
176
Па според неговото сведочење од пред некој ден и не е толку чудно. Откако му го пратиле Цитроенот и слики на уште десетина коли кои во тоа време поминале кај зградата на Вања, на пријател во Сејф сити, без да знаат таблици, тој му се јавил поле 3 саати и му рекол дека они веќе три дена ја бараат таа кола и дека е на исчезнатиот Панче од Велес. Ако е таква ситуацијата стварно, тоа би објаснило и зошто ја барале таму после колата на снимки.

Немам прочитано деновиве искрено многу околу судењево и ситуацуијава, ама уште од прва ми смрдат, и таа Кираца исто, и таа е мутна вода. Ќе видиме шо ќе искочи. Не знам како гомнава не признаа досега.
Како и оние за девојченцено Данка…
Треба да ги расклопат од тепање, за да пејат. Морони. Да скапат сите у затвор.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.294
Поени од реакции
5.954
Искрено, нешто ми смрди околу овој Гоце. Беше во „бегство“ поради друг случај, имал врски секаде, така одненадеж се појави и глуми Шерлок Холмс. По 20 години невиден човек му се јавува од нигде никаде да не требало помош, па овај одма се согласил овој да му бара камери по локалите. Едноставно, претчувството ми вика дека тука има нешто големо што е недокажано во приказната.

Kajgana Shop

На врв Bottom