Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.331
- Поени од реакции
- 6.013
Vidi vamu, star peder. Familija nemam smeshano nikomu tuka, ama ti si tolkav moron so ne znajs ni za chest ni za do kade e granicata. Mozeme da se vregjame se, ama familija be meshas? Nema da spadnam na tvoe nivo, ne ti mesham familija. Ama ushte ednash spomni familija nesto, bidi maz ako si, kazi koga ke idis, ke te prechekam sam na aerodrom koga idis od aus ili od kaj i da si, i ti davam vetuvanje, da ne se vikam Kiko,ako ne gi izbrisham plockite na aerodrom so facata tvoja.vidi gomna kako tebe vireat na ulica i na forumot tipicni glupaci sto nisto ne razbiraat za na kraj da se fatat za k15 skecovi ili gluposti sto nasle na net koga ke ostanat bez argument. zatoa znam deka si parazitce sto za 300e ke si go prodade gazot. sve drugo e tresenje slama... na krajot na denot tebe majka ti ebavaat tamu ne mene. glasase za gomna sega ke disis kancerogen vozduh. rabotis i podrzuvas gomna sega poleka te ubivaat.
bidi pozdraven ne dosagaj i ne disi dlaboko...
Pobrzo rakata mene ke mi se isusi nego li da glasam za ovie predavnici so momentalno ne vladeat, taka da da si kazuvas za tebe.