Ми се чини дека е многу лоша снимката на LionIts.Only.the.End.of.the.World.2016.1080p.WEBRip.x264.AAC-ETRG
Edge.of.Seventeen.2016.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 (@dragonsky)
Lion.2016.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8
Live.by.Night.2016.DVDScr.HQ.HEVC.x265.Crazy4ad
Не знам, ај нека провери @Shawn Spencer на лаптопот па нека ни каже.Ми се чини дека е многу лоша снимката на Lion
Сега на комјутер го пуштив само да проверам ептен некако размачкани бои, исто и La La Land не ми се допадна скенерот.Не знам, ај нека провери @Shawn Spencer на лаптопот па нека ни каже.
Ти на што гледаш?
Тука негде е и овој на Лион, маааалце полош.Скринер како скринер ама на Hacksaw и Manchester квалитетот беше задоволителен.
И на мобилен е добро да се гледа. Ла ла ленд го пуштив на мобилен сликата беше стакло а на лаптоп или телевизор сликата беше ужасно неподнослива.филм најдобро на таблет се гледа
најголема густина на пикселите има и сликата изгледа многу подобро
дури и двд скринер да е со мала резолуција таблетот ја прави сликата како 4к да е
И ти велиш, си новиот модератор на Филм и ТВ?И на мобилен е добро да се гледа.
Да џимеј и @wot ме имаат ставено затоа што сум бил доста активен на тој дел од форумов и како што они ми пишаа им требало некој во темата Интернет телевизии и емисии со нив да надгледува.И ти велиш, си новиот модератор на Филм и ТВ?
Rogue One: A Star Wars Story is still in theaters, but it looks like a plausible release date for the DVD, Blu-ray and digital release has leaked: March 28.Rogue one i assassins creed уште ги нема на саглам снимка