Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
26 февруари 2017
Мислења
56
Поени од реакции
94
e sad ce ovi pojedinci(hijene i paraziti) da se potrude da ove liste objave javno na drugim forumima
i da se kite tudjim perjem tako da su ove liste pred istekom roka
ali vazno je da @fear,international i par njih pokazalo da jos ima ljudi na ovom forumu
veliki pozdrav za sve forumase (hijene ne pozdravljam):)(y):kafence:

Член од
1 март 2016
Мислења
127
Поени од реакции
148
Ma znam ja to al covek je imo jednog iz Bosne koji mu je dao i radilo fino nekolko dana i prestalo tako da je puko nekolko evra 10 evra za 3 meseca mislim da mi je tako reko.
Nisu pare u pitanju to i nije neka para bar za jednoga al ako se uzme od vise njih bude za gajbu piva a.....
Stariji covek komsija pa mu hteo pomoci ako se nesto moze al videcemo i to s alxprex ...al ja mu kazem da kupi samsung pa da vozi Ip tv pa videcemo.
U svakom slucaju hvala na pomoci
znaci italijane i pola francuza ne moze gledati!!!za bulsat(39) moras probati test jer nemaju svi a sve ostale bukete otvaraju odlicno!!!dobijes 3 c linije i no problem!!!ne reklamiram ikoga ali eto recimo ja to koristim vise od dve godine i za tu cenu sam i vise nego prezadovoljan!!!!ista mafija kao i http://ipsatpro.com:8000 !!!KINEZIII izvinjavam se sto spamujem ali si zakljucan na PM!!!pozzzz

Член од
8 април 2017
Мислења
1.878
Поени од реакции
3.122
Meni su lisze
evo od mene paket 300 listi balkanmedia
https://www.file-upload.net/download-12457617/299PL.rar.html
Play mit CherryPlayer ohne user-agent
Nisi to trebao javno uraditi. ve te liste ce sad prestati raditi.
a meni si zafrko moje i svima kojima sam poslao na pm da gledaju. zasto si upropastio te sve liste pa zašto?? pa ovdje smo da imamo gledati a ne da sve rasturimo. pa mogao si na pm poslati i svi bi gledali. evo od ovoga za dva dana nikom koristi. bas si me rastužio. imas pravo radit sta hočes i ja sam nitko i ništa za tebe .. ali zar ti nije zao. za r nije. meni je...

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Pitanje.
U kojim sve user/pass listama postoji Kino TV?
Ma taj kanal nista ne vrijedi ja ga imam legalno veli zena da ce me ubit ako joj to smece pustim;)[DOUBLEPOST=1492963093][/DOUBLEPOST]
Meni su lisze

Nisi to trebao javno uraditi. ve te liste ce sad prestati raditi.
a meni si zafrko moje i svima kojima sam poslao na pm da gledaju. zasto si upropastio te sve liste pa zašto?? pa ovdje smo da imamo gledati a ne da sve rasturimo. pa mogao si na pm poslati i svi bi gledali. evo od ovoga za dva dana nikom koristi. bas si me rastužio. imas pravo radit sta hočes i ja sam nitko i ništa za tebe .. ali zar ti nije zao. za r nije. meni je...
ne samo stat ce i server sad

Член од
13 јануари 2016
Мислења
170
Поени од реакции
323
znaci italijane i pola francuza ne moze gledati!!!za bulsat(39) moras probati test jer nemaju svi a sve ostale bukete otvaraju odlicno!!!dobijes 3 c linije i no problem!!!ne reklamiram ikoga ali eto recimo ja to koristim vise od dve godine i za tu cenu sam i vise nego prezadovoljan!!!!ista mafija kao i http://ipsatpro.com:8000 !!!KINEZIII izvinjavam se sto spamujem ali si zakljucan na PM!!!pozzzz
Ma njemu ne treba nista drugo osim nasih kanala ...covek u penziji malo vesti i nekih programa koje imaju serije i tako al videcu da ga ubedim da uzme samsunga pa da mus redim ip tv bice najbolje...
Nema lazi nema prevare tu sam odma kad zatreba.

Kajgana Shop

На врв Bottom