Промјени бар зарез у постовима, од задњих шест четири су исте@international imas pm
TAKO JE MAGDALENA, KADA BI ZNALI CUVATI ONO STO NAM NEKO SERVIRA NA TANJURU, SVI BI IMALI STA GLEDATI...Zahvaljujem samo se nadam da nece ovo sve zavrsiti negdje javno po forumima i blogovima . Ako neode nigdje dalje ovo bi mi moglo potrajati dugo dugo ali znate kakvi su ljudi moraju se pohvaliti negdje dalje ali kad bi samo par mjeseci sutili ja bi zadovoljno gledala domace kanale bez straha da ce svake minute nesto stati.
Moze i meni tih 250 listi?????poslao i tebi 250 listi
ides na aliexpres(kinezi) uzmes test pa ako si zadovoljan platis i gledas!!!cena 12-15 evra na godinu dana i vrlo su im stabilni serveri!!!Ima li neko ko radi sa CS treba jedan prijatelj...platice to nije problem samo da je Ok ..imao je nekog dao mu liniju i stalo nakon par dana i nema ga vise ....
JA, Naravno...mislim da je ovo adresirano na meneKo ce sad W.Spiritu lajkati hehehehheh poslije tolikih listi ode mu biznis
svako ko daje garanciju i 24h laze!!!bilo da je i najveci CS reseler bilo da je malesevac(koji ti bar iskreno kaze)pozzzMoze al pare kad prodje godina....bez garancije za pare
Tebi je dao ovaj Zlocko-FEAR2e jbg onda nista od liste...a ja se taman ponadao da cu imat sta gledati
Ma znam ja to al covek je imo jednog iz Bosne koji mu je dao i radilo fino nekolko dana i prestalo tako da je puko nekolko evra 10 evra za 3 meseca mislim da mi je tako reko.svako ko daje garanciju i 24h laze!!!bilo da je i najveci CS reseler bilo da je malesevac(koji ti bar iskreno kaze)pozzz