Mora da je neka greska... Covjek nikad nikog nije uvrijedio niti se raspravljao sa drugim clanovima.Zamolio bih administraciju da provri eventualnu gresku BAN-ovanja mog druga prijatelja "rapca"
Javio mi se pa da pokusam da pomognem...
Čovek je delio liste izlazio u susret drugima ,nije bio nepristojan,vilgaran los..javio mi je da je dobio BAN...
Molkio bih vas proverite,naravno mozemo i na pm.
Pozdrav veliki svima.
Ne mogu poverovati @rapca dobio ban ?! Molim i ja moderatore , admine da proveri proveri ovo mora da je greška !To je čovek koji nije ulazio u polemike šakom i kapom delio liste ... Nadam se da će neko brzo reagovati. Živi i zdarvi bili!Zamolio bih administraciju da provri eventualnu gresku BAN-ovanja mog druga prijatelja "rapca"
Čovek je delio liste izlazio u susret drugima ,nije bio nepristojan,vilgaran los..javio mi je da je dobio BAN...
Pozdrav veliki svima.
i ja sam istog mislenja za prijatelja "rapca" isto bi zamolio administracija da proveri da nije do neke greske doslo jer istinito daa ne pripada ludima vulgarnot tipa ,on je ljudina od coveka jednorecno.Zamolio bih administraciju da proveri eventualnu gresku BAN-ovanja mog druga prijatelja "rapca"
Čovek je delio liste izlazio u susret drugima ,nije bio nepristojan,vulgaran los..javio mi je da je dobio BAN...
Pozdrav veliki svima.
I ja se isto pridruzujem apelu (molbi) administraciji da provere zbog cega je doslo do BAN-ovanja naseg velikodusnog prijatelja "RAPCA". Sigurno je doslo do greskeZamolio bih administraciju da proveri eventualnu gresku BAN-ovanja mog druga prijatelja "rapca"
Čovek je delio liste izlazio u susret drugima ,nije bio nepristojan,vulgaran los..javio mi je da je dobio BAN...
Pozdrav veliki svima.
Pridruzujem se kolegama i zamolio bih administraciji da proveri zasto je kolega Rapca ban-iran!Zamolio bih administraciju da proveri eventualnu gresku BAN-ovanja mog druga prijatelja "rapca"
Pozdrav veliki svima.
pozdrav drug daj ti meni pomogni zasto nemogu da se prijavim na tvoj forumZamolio bih administraciju da proveri eventualnu gresku BAN-ovanja mog druga prijatelja "rapca"
Pozdrav veliki svima.
ja sam tako uz ovo sta pisu kolegePridruzujem se kolegama i zamolio bih administraciji da proveri zasto je kolega Rapca ban-iran!
Mislim deka Rapca, ne zasluzuje to, uvek je bio tu da pomogne i izlazio u susret drugima.
Drug moj "OAZA" forum ne radi vise ugasen zato se ne mozes prijavitipozdrav drug daj ti meni pomogni zasto nemogu da se prijavim na tvoj forum
Автоматски споено мислење:
u pravu si drug ale fali ono staro druzenje a sad ide zima pa vise smo ma PCDrug moj "OAZA" forum ne radi vise ugasen zato se ne mozes prijaviti
Nije bilo previse potrebe za njim pa sam ga ugasio...moze se pokrenuti ali...nema potrebe
Voleo bih da je drugacije,da se ljudi vise druze ,dele,traze dobiju,ali to je nekako zamrlo.