- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Пробај да влезеш у рутерот соБел Pirelli пишува
user: PUser
pass: остави го празно
или пробај со
Administrator
CPE.hgw.12
Пробај да влезеш у рутерот соБел Pirelli пишува
Овој го имаат сменето, порано работеше на мојот рутер, сега не работи.или пробај со
Administrator
CPE.hgw.12
Избриши Хромот, симни CCleaner, скенирај регистрите, ако најде нешто неисправно, одма кликај Fix Selected Issues. Пак инсталирај и пробај дали ќе сака. Иначе цел екран на Хромот е бел, ниту адрес бар, ништо???ми треба помош за прелистувачот имав ИЕ8 долго време и ме нервира што е спор и заебан и си викам ај да пробам гугл хром како прв основен прелистувач ,а ИЕ е втор односно дефаулт и веќе 2 месеци го користам гугл хром и задоволен сум и без проблеми се досега и кога го отварам само празно бел екран ништо не функционира а кога го пробав на ИЕ се беше нормално како што треба,а гугл хром не е, што може да е проблемот ЧАРЕ????
пробај да исчистиш историјата,колачината....оди опции потоа Under the hood и clear browsing history и селектирај сите.има бел екран и има адрес барот и само треба да чекам долго време да се појави онаа голема буква гугл и никако да се појави како да нема нет-конекција а иначе има нет- конекција и пробав на ИЕ и си работеше нормално а хром никако што е работава и пробав со рево унисталер направив ремоув и ги чистев регистри ништо да не остане од хром и одново инсталирав и пак истото???? што е работава и дали некој од вас има пробано хром и дали има истиот проблем???
пробав и пак истото не работи ништо,изгледа ќе користам ИЕ8 и не знам што му е на гугл хром??пробај да исчистиш историјата,колачината....оди опции потоа Under the hood и clear browsing history и селектирај сите.
1. Не сум користел AlertPay, али как што сум запознаен ти додаваат на сметката 0,001$ и во описот на трансакцијата ти пишува код за верификација.имам alertpay акаунт на кој што сакам да ставам пари (deposit)
1. дали за да ја верификувам картицата (visa), кога ке ја ( Add Credit Card) ке ми одбијат нешто од неа?
2. дали одбива провизија кога ке ставам пари(deposit)? fala
не за верификација, мене верификиван ми е преку смс, туку прашувам дали кога ке ставам пари (кога ке ја внесам картичката на профилот на АП) ке ми земе пари?1. Не сум користел AlertPay, али как што сум запознаен ти додаваат на сметката 0,001$ и во описот на трансакцијата ти пишува код за верификација.
1. Може(ше) да ти пратат код за верификација по SMS.
И зашо не користиш PayPal?
зависи на кој начин ке ти ги пракјаат парите, ако ти ги пракјаат преку алертпај зачлени се на http://alertpay.com има таму да го ферификуваш акаутнтот преку смс, не мора да ја внесуваш картицата за да ти ги пратат парите. после тоа мозес да ги извадиш на картица ама ке ти треба виса електрон од тутнска.ако нешто прасај. позМи треба помош. Сакам да си отворам онлајн сметка а појма немам како иде тоа. Не ми е битно дали AlertPay, Moneybookers итн. Ќе може ли некој да ми препорача и да ми каже како оди постапката ама детално, пошто јас немам веза. Не ја отворам за да купам нешто, туку да ми пратат пари на неа. Иначе, моментално имам картица од Стопанска банка и од ТТК.
Ама како да се зачленам на алертпеј? Треба да идам до банка? До која банка? Минимална сума на сметка треба да имам?зависи на кој начин ке ти ги пракјаат парите, ако ти ги пракјаат преку алертпај зачлени се на http://alertpay.com има таму да го ферификуваш акаутнтот преку смс, не мора да ја внесуваш картицата за да ти ги пратат парите. после тоа мозес да ги извадиш на картица ама ке ти треба виса електрон од тутнска.ако нешто прасај. поз