DRaGaN mebel
mr
- Член од
- 6 октомври 2012
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 175
i kako da go sredam ?? objasni mi , te molam
Инсталираш Bittorent како најпрво, потоа одиш на замунда и што сакаш симнуваш...бит торент ти е како посредник во сето ова - најпросто кажаноi kako da go sredam ?? objasni mi , te molam
наНезнам дали на темава или некоја друга на форумов налетав на линк од it.com.mk за оптимизација на chrome-от и youtube највеќе за buffering-от и load-ирањето на видеата, арно ама никако не можам да ја најдам во последниве саат време. Help?![]()
Од каде е најдобро или кој да го купиш? Зависи од буџет али подобар од линксис нема.Не знам дали имало вакво прашање, сакам да купам безжичен рутер , имам пц таблет со вајфај и сакам да си користам интернет од дома. Од каде е најдобро да купам рутер?
Зошто не можеш сам од Paypal на Moneybookers?Имам 13 евра на пејпал кој сака да правиме размена јас на него 13 евра на пејпал тој на мене 10 евра на манибукерс , 3 евра ќар за 1 мин работа
Има, дознај ја лозинката на тој што сакаш да му влезешИма ли начин да се влезе во приватен албум на photobucket?![]()
Зошто не можеш сам од Paypal на Moneybookers?
не може директно префлање од пејпал на манибукерс бидејќи се конкуренти
Го средив со FUSKING xDИма, дознај ја лозинката на тој што сакаш да му влезеш![]()
Па и двете, буџетот би бил околу 1500 денари.Од каде е најдобро или кој да го купиш? Зависи од буџет али подобар од линксис нема.
Sent from my LT22i
Се мислам за овој рутерПа и двете, буџетот би бил околу 1500 денари.