Ах таа пуста желба гладна кокошка просо сонува Груевски нема шанси да падне посебно додека во Македонија има ваква опозиција со личности кои ја водат во моментов почнувајки од Бранко Црвенковски.па со покаЧувањето на струјата по изборите 50% и немаштијата која ја тресе Македонија ... што очекувате наесен????? да дојде дедо мраз???
гвујо ке ПАДНЕ КАКО ЕСЕНСКИ ЛИСТ
Како прво во СДСМ нема интелектуални проблеми, а ако ти го рачунаш Иванов или Боцески за интелектиалец тогаш незнам што да речам.Нависитина се патетични сите изјави од оваа партија. Знам дека имаат финансиски и кадровски проблеми ама интелектуалните се изгледа пред се.
Зар не научија досега дека овој народ прво си ја сака земјата и името а потоа парите. Јас знам дека сдсм е секогаш наклонета кон бизнис и „лежи лебу да те јадам“ , ама така за жал нит држава а нит партија се води.
20 општини ќе почекате малку, после неколку години можеби, а сега нема народ кој ве сака и ве поддржува. И за жал и после сите падови и срамови кои ги доживеавте во вашите кариери , сеуште продолжувате со една иста политика која е осудувана со патетичност кај секој еден Македонец па и ваши членови.
Фрчковски за претседател, Македонскиот народ прост и необразуван ,неевропски туку букефалски , виткање кичми и прифаќање грчки предлози, искрено мислите дека ваква политика од било која партија некогаш ќе биде прифатена во Република Македонија ???
Македонија на Македонците! Смрт или Слобода!
И уште за вашите совети да се ослободиме од Бранко.И тебе и на сите вас ви е јасно дека,доколку вие знаете дека СДСМ нема да биде јака партија со Бранко,никогаш нема да лаете против него.Ќе ви одговара да ја води тој партијата.Ама јасно ви е што би се случило со СДСМ кога тој повторно ќе стани лидер и токму тоа ве плаши.посебно додека во Македонија има ваква опозиција со личности кои ја водат во моментов почнувајки од Бранко Црвенковски.
a ovoj e relevanten?? i cesen i on znae se pffff....ne da go branam gvujo ama covekot ne treba da se mesa u politika pojkeСо ваква економска политика оваа Влада сама ќе падне, предвидува лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за А1 Телевизија. Тој на претстојните избори очекува да добијат повеќе од 20 општини, вклучувајќи го и Скопје, кое според него е буквално запустено од ВМРО-ДПМНЕ и мора да има промена.
[youtube]MtiEnl8fGUI[/youtube]
Ај ти кажи што толку ти смета Бранко Црвенкоски. Дека не му оди по кевот на Гуевски, дека не подлегнува на никакви притисоци, дека е човек со свое ЈАС. И не е точно дека во овие 15 години не направил ништо. Некој ја спомна приватизацијата, па кој е крив дека луќето (работниците) незнаат да менаџираат со своите акции, пр. ТУТ-КОМ Прилеп вработените го имаат поголемиот процент од акциите а секогаш чекаат владата да им намести директор, а вакви примери има илјадници во Македонија.Zaev e najgolemiot beskicmenjak sto se pojavil vo nasava politicka scena i ne treba da se zamarame so vakov izrod, a za B.C sto da kazam ednostavno mu cestitam kako moze da ima uste budali sto mu veruvaat, covekot nad 15 godini nisto pozitivno ne napravi i ovie uste brane pa brane, nemozam da razberam sto ligusi ke bea.
Ќе падне Грујо за да дојде Бранко.:pos2:па со покаЧувањето на струјата по изборите 50% и немаштијата која ја тресе Македонија ... што очекувате наесен????? да дојде дедо мраз???
гвујо ке ПАДНЕ КАКО ЕСЕНСКИ ЛИСТ
Не бе, баш напротив, СДСМ уште многу време ќе биди главен фактор на политичката сцена во Македонија.EH DA IMAM KO SHTO NEMAM PA DA KUPAM BEL KONJ.
ILI PAK NAJ ORGINALNO BI BILO SON SONUVAM.
EH MORE ZAEV ZAEV GOTOVI STE VI NEMA SPAS NA -22-03-2009-GOD
KONECNO CE VE SNEMA OD POLITICKATA SCSENA
Подобро и неможело да испадни.Ќе падне Грујо за да дојде Бранко.
Искрено неможе да ми текне ни една позитивна работа што видела Македонија од комуњароидите, а особено од БЦ па ако може да не потсетите.Ај ти кажи што толку ти смета Бранко Црвенкоски. Дека не му оди по кевот на Гуевски, дека не подлегнува на никакви притисоци, дека е човек со свое ЈАС. И не е точно дека во овие 15 години не направил ништо. Некој ја спомна приватизацијата, па кој е крив дека луќето (работниците) незнаат да менаџираат со своите акции, пр. ТУТ-КОМ Прилеп вработените го имаат поголемиот процент од акциите а секогаш чекаат владата да им намести директор, а вакви примери има илјадници во Македонија.
si se zaljubil vo partia man loso e odi proverise:pos2:Практиката покажува дека од секогаш ДПМНЕ биле неспособна власт во било која област а да не правиме муабет за надворешната политика и меѓуетничките односи.