Интервју со Зоран Заев

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
па со покаЧувањето на струјата по изборите 50% и немаштијата која ја тресе Македонија ... што очекувате наесен????? да дојде дедо мраз???

гвујо ке ПАДНЕ КАКО ЕСЕНСКИ ЛИСТ:toe:

А

Ајсшутер

Гостин
па со покаЧувањето на струјата по изборите 50% и немаштијата која ја тресе Македонија ... што очекувате наесен????? да дојде дедо мраз???

Ах таа пуста желба гладна кокошка просо сонува Груевски нема шанси да падне посебно додека во Македонија има ваква опозиција со личности кои ја водат во моментов почнувајки од Бранко Црвенковски.

Член од
3 февруари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Нависитина се патетични сите изјави од оваа партија. Знам дека имаат финансиски и кадровски проблеми ама интелектуалните се изгледа пред се.
Зар не научија досега дека овој народ прво си ја сака земјата и името а потоа парите. Јас знам дека сдсм е секогаш наклонета кон бизнис и „лежи лебу да те јадам“ , ама така за жал нит држава а нит партија се води.
20 општини ќе почекате малку, после неколку години можеби, а сега нема народ кој ве сака и ве поддржува. И за жал и после сите падови и срамови кои ги доживеавте во вашите кариери , сеуште продолжувате со една иста политика која е осудувана со патетичност кај секој еден Македонец па и ваши членови.
Фрчковски за претседател, Македонскиот народ прост и необразуван ,неевропски туку букефалски , виткање кичми и прифаќање грчки предлози, искрено мислите дека ваква политика од било која партија некогаш ќе биде прифатена во Република Македонија ???

Македонија на Македонците! Смрт или Слобода! :oeoeoe:
Како прво во СДСМ нема интелектуални проблеми, а ако ти го рачунаш Иванов или Боцески за интелектиалец тогаш незнам што да речам.
Велиш дека народот си ја сака земјата, ама зошто сите вадат бугарски пашапорти, и таму се пишуваат дека се бугари т.е. дека додо му или баба му има потекло од бугарија (а тоа значи само едно).
Да точно е дека СДСМ е наклонета на бизнис и затоа кога си замина од власт ја остави државата полна со пари и склучени договори за инвестиции, а овие едно што ја испразнија касата, второ ги повлекоја парите од страна, трето зедоја дополнителни кредити и најважното во ваква светска криза носат најголем буџет во историјата, а сиот тој буџет го користат за да го прислушкуваат сопствениот народ, да ги тепаат оние што си ги бараат своите пари како што му направија на млекарите, да ги лажат стечајните работници со изборни договорни лаги и да не цитирам уште многу ( тоа на времето не го правеше ни Чаушеску (ако се сеќаваш кој беше тој)).
Зошто на СДСМ да му биди срам, зошто направија земја кандитат за влез во НАТО и ЕУ, зошто грците во секој момент беа во подредена улога, а сега со овој ваш Гуевски сме последна дупка на кавалот. Не бре луѓе вака и со провокации не се гради држава. Една Турција ја лажат 20 години дека ќе влези во ЕУ ама додека не го реши спорот со Грците за Кипар нема да влези зошто Грција го има последниот збор во ЕУ, Албанија нема да влези во ЕУ, ако влезе во НАТО, а причината е областа Чемерија. Ама тука и Албанците ја тераат со кротко работата, сега чутат додека да се провнат во ЕУ а после ќе ги притиснат и Грците ама како рамноправни а не во подредена улога. Политиката е чудна работа ама Гуевски е нема научено или му одговара да биди настрана од се само да остани на власт во една изолирана држава каде младите се пишуваат Бугари за да излезат надвор од границите на Македонија. (а тоа му одговара на Гуевски зошто и тој самиот се чувствува за Бугарин).
Можеби некогаш ќе треба да му кажиме на децата наши зошто се вративме во турско време кога другите држави заминаа да живеат на месечина, е спремајте го одговорот сега оти навистина ќе ви треба.
Има уште многу причини на кои можи треба да се одговори ама ќе ми одземи многу време, а и бадијала е да се кажува кога глувиот секако не слуша.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
посебно додека во Македонија има ваква опозиција со личности кои ја водат во моментов почнувајки од Бранко Црвенковски.
И уште за вашите совети да се ослободиме од Бранко.И тебе и на сите вас ви е јасно дека,доколку вие знаете дека СДСМ нема да биде јака партија со Бранко,никогаш нема да лаете против него.Ќе ви одговара да ја води тој партијата.Ама јасно ви е што би се случило со СДСМ кога тој повторно ќе стани лидер и токму тоа ве плаши.

R

RAYTHEON23

Гостин
Со ваква економска политика оваа Влада сама ќе падне, предвидува лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за А1 Телевизија. Тој на претстојните избори очекува да добијат повеќе од 20 општини, вклучувајќи го и Скопје, кое според него е буквално запустено од ВМРО-ДПМНЕ и мора да има промена.

[youtube]MtiEnl8fGUI[/youtube]
a ovoj e relevanten?? i cesen i on znae se pffff....ne da go branam gvujo ama covekot ne treba da se mesa u politika pojke

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Zaev e najgolemiot beskicmenjak sto se pojavil vo nasava politicka scena i ne treba da se zamarame so vakov izrod, a za B.C sto da kazam ednostavno mu cestitam kako moze da ima uste budali sto mu veruvaat, covekot nad 15 godini nisto pozitivno ne napravi i ovie uste brane pa brane, nemozam da razberam sto ligusi ke bea.

Член од
23 февруари 2009
Мислења
83
Поени од реакции
6
Заев е во право за тоа што владата ке падне.. Ама лошото е што во СДСМ се врака Бранкооо....:tapp: И така ке треба да се најде нов лидер со нова партија за да влезиме во ЕУ и НАТО.. и животот во МК да стане сон :tv:

Член од
3 февруари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Zaev e najgolemiot beskicmenjak sto se pojavil vo nasava politicka scena i ne treba da se zamarame so vakov izrod, a za B.C sto da kazam ednostavno mu cestitam kako moze da ima uste budali sto mu veruvaat, covekot nad 15 godini nisto pozitivno ne napravi i ovie uste brane pa brane, nemozam da razberam sto ligusi ke bea.
Ај ти кажи што толку ти смета Бранко Црвенкоски. Дека не му оди по кевот на Гуевски, дека не подлегнува на никакви притисоци, дека е човек со свое ЈАС. И не е точно дека во овие 15 години не направил ништо. Некој ја спомна приватизацијата, па кој е крив дека луќето (работниците) незнаат да менаџираат со своите акции, пр. ТУТ-КОМ Прилеп вработените го имаат поголемиот процент од акциите а секогаш чекаат владата да им намести директор, а вакви примери има илјадници во Македонија.

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
EH DA IMAM KO SHTO NEMAM PA DA KUPAM BEL KONJ.
ILI PAK NAJ ORGINALNO BI BILO SON SONUVAM.
EH MORE ZAEV ZAEV GOTOVI STE VI NEMA SPAS NA -22-03-2009-GOD
KONECNO CE VE SNEMA OD POLITICKATA SCSENA:vozbud:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Ќе падне Грујо за да дојде Бранко.:pos2:

...И тогаш мрмотот ја завитка чоколадата во фолија...:pos2:

Член од
3 февруари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
EH DA IMAM KO SHTO NEMAM PA DA KUPAM BEL KONJ.
ILI PAK NAJ ORGINALNO BI BILO SON SONUVAM.
EH MORE ZAEV ZAEV GOTOVI STE VI NEMA SPAS NA -22-03-2009-GOD
KONECNO CE VE SNEMA OD POLITICKATA SCSENA:vozbud:
Не бе, баш напротив, СДСМ уште многу време ќе биди главен фактор на политичката сцена во Македонија.
Ако има криза. Знаеш има една стара приказна за царот, кога му било лошо тој најмногу се радувал а кога му било арно најмногу плачел, еден ден го прашале зошто така а тој рекол кога ми арно плачам оти по арното лошо доаѓа, а кога ми е лошо се радувам оти по лошото арно доаѓа.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ај ти кажи што толку ти смета Бранко Црвенкоски. Дека не му оди по кевот на Гуевски, дека не подлегнува на никакви притисоци, дека е човек со свое ЈАС. И не е точно дека во овие 15 години не направил ништо. Некој ја спомна приватизацијата, па кој е крив дека луќето (работниците) незнаат да менаџираат со своите акции, пр. ТУТ-КОМ Прилеп вработените го имаат поголемиот процент од акциите а секогаш чекаат владата да им намести директор, а вакви примери има илјадници во Македонија.
Искрено неможе да ми текне ни една позитивна работа што видела Македонија од комуњароидите, а особено од БЦ па ако може да не потсетите.

L

lubenakov

Гостин
Abe u eden vesnik pred 2 godini pisase deka B.C. ke go napravil Zaev premier i megudrugoto vo globala pogodi se sto mislase deka ke i se sluce na MKD. Ne me cudi nekogas koga ke pade VMRO, B.C. da mu odstapi na Zaev da ja sostavuva vladata.

A u megudrugoto jas da sum gradonaclnik na Strumica ke napravam referendum za Sr. da se odcepi od Makedonija i taka Grujo samo danoci sobira od tuka a nisto ne dava?

Barem akcijata za olimpiskite bazeni da bese eden vo Sr. ima SUPER dobra lokacija vo parkot ama nisto i od toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom