Интервју со Зоран Заев

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.545
Поени од реакции
22.217
Ќе му се случи народот на Груевски,ете како

Нажалост на ДПМНЕ и здрав :wink:
Ја да бев на местото на ДПМНЕ би се молел Заев уште 100 години да остане на чело на СДСМ. Многу успешен е досега :smir:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Со ваква економска политика оваа Влада сама ќе падне, предвидува лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за А1 Телевизија. Тој на претстојните избори очекува да добијат повеќе од 20 општини, вклучувајќи го и Скопје, кое според него е буквално запустено од ВМРО-ДПМНЕ и мора да има промена.

[youtube]MtiEnl8fGUI[/youtube]
ova mi lici na onaa....raduj se kure na pijano pice...:vozbud:

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
ova mi lici na onaa....raduj se kure na pijano pice...:vozbud:
Пушти дете да се радуе.

Ако на БЦ не му се случи народ со шиткањето на името,знамето,матната приватизацијата,лагите...тогаш Груевски е сигурен.

Ако Заев планира нешто на есен,тогаш тоа е работа за МВР,а БЦ нема да е тука да го помилува.
Ако планира некакви немири, ќе го однесе ко баба внуче!! Мене овој Заев ми изгледа дека е способен тип, арно ама во погрешно друштво влегол. Во тоа друштво, конците ги влече еден друг, еден папа, а тој па го ставил Зоки во шах-мат позиција. Затоа Зоки изгледа нервозен плус заради реалнолста дека ќе губат на изборите.

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Жив ли е Заев? Реков дека е некаде на струмички карневал маскиран како лидер на СДСМ ама ете во Скопје бил. Што сакам да кажам е дека човекот е лидер на опозицијата а го нема никаде. Морам да признам дека добра одлука беше од СДСМ баш Заев да го стават како в.д. лидер па така барем скромниот кадар не го трошат за привремени функции :wink:

Иначе мислам дека Заев е оптимист и за 20 општини кој ги предвидуват ама и за Скопје. Поред мене доста помалку општини СДСМ ќе добијат и не верувам дека ќе го земат Скопје. А за тоа дека сепак Заев е скромен и очекува само 20 општини доволно покажува, дека е свесен што ВМРО-ДПМНЕ моментално има предност кај граѓаните па и тој како лидер на СДСМ не придонесе многу тоа да се смени, значи редно е после изборите да даде оставка како лидер на СДСМ иако секако ќе биде сменет :wink:

И баш ме интересира кој се тие 20 општини што СДСМ ќе ги земе.
:pos2:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Опааа!!!Како тоа Заев знае дека ќе има социјални немири на есен???
Па нетреба да си многу мудар за да го знаеш тоа, колку народ останува без работа????? А Кољо се чешла дур му гори селото:kesa:

G

grande-juve

Гостин
струмичката аболицирана греалка 6-7 минути седеше на столчето и мислев некој чад ќе видам ама ништо, слабо грее столчиња што не се резервирани за б.ц.

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
До вчера беше во затвор и под истрага. Беше изваден од таму под многу сомнителни околини, а сега и ќе стане Македонскиот Ностадамус.:pos2::vozbud::pos2:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Па нетреба да си многу мудар за да го знаеш тоа, колку народ останува без работа????? А Кољо се чешла дур му гори селото:kesa:
Јас мислам да речеше,ај ќе си речев батево нешо предвидвит,ама Јас знам е тогаш тој човек е сигурен дека тоа ќе се случи.
Ќе чекаме есен.:zlo:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Јас мислам да речеше,ај ќе си речев батево нешо предвидвит,ама Јас знам е тогаш тој човек е сигурен дека тоа ќе се случи.
Ќе чекаме есен.:zlo:
А тоа изгледа беше она што го збореше OneAndOnly пред некој ден „жестока сдсмовска офанзива“...

:tapp:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.201
Со ваква економска политика оваа Влада сама ќе падне, предвидува лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за А1 Телевизија. Тој на претстојните избори очекува да добијат повеќе од 20 општини, вклучувајќи го и Скопје, кое според него е буквално запустено од ВМРО-ДПМНЕ и мора да има промена.

[youtube]MtiEnl8fGUI[/youtube]
Нешто што најмногу ме нервира е зобрувањето за избори нон стоп. СДСМ наместо да се сконцентрира и да биде добра опозиција, сонува за следните избори, па добро бе луѓе зошто ве избираат вас??? За да лажете на избори? Можеби ВМРО не е цвеќе за мирисање, ама е далеку подобро од СДС, и се додека СДС се држи на крвопијци како БЦ нема да просперира, затоа што тие одат на лага и измама а не на дела. На СДС и треба свежа крв, нови образовани кадри, кадри што се желни да ја извадат Македонија од калта во која е запретана од Европа. Фокусот на сите треба да биде да и помогнат на Македонија а не да си помогнат себеси со тоа што ќе се опнат во фотељи. И за крај го ставија Фрчко за прецедателски кандидат, оф леле, за овој знам дека и симпатизери на СДС нема да го гласаат.

Член од
26 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
3
Зајко од Идризово нема да гледа бел ден,со Бранко а камоли да собори влада со 85 пратеници и со 2/3 мнозинство:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Опааа!!!Како тоа Заев знае дека ќе има социјални немири на есен???
Ке испровоцираат!!Како што се закануваат и за 12 мај, така и за ова!!Освен закани, ништо од нив не се очекува! Луѓе за да добиете власт, треба работа, не закани!!!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
687
Поени од реакции
662
И овој да се нарече лидер на опозиција по вокација чувар на столицата на Бранко:kesa:. Каква црна опозиција кога лидер на најголемата опозициона партија се надева дека ќе ги изгубат изборите. Се надевале на 20 општини и каков став е тоа на лидер. Овој човек нема никакво право да дели памет, прво треба да научи што е гордост а богами и кичма. Ама што да се очекува од човек, лопов со тапија и без срам, што на својот народ му порача да ја свитка кичмата и да го смени името. ЕЕе арна е и силна Македонија штом држи вакви “лидери“ и опстојува.

Kajgana Shop

На врв Bottom