Mene edna taka me istraumira sto ne mozam ni den denes da se oporavam , ama n ebese sto bese ona bogata nego sto mala pred toa nekoj mnooooooogu bogat decko. I djabe ne mozam se opraam do den denes se si mislam me ostavi oti imav pomalce od nego i od togash posandrcav i se frliv na praenje mnoooogu pari .
Imam fix ideja ne i se pojavuem bez da napravam nekoe najnovo BMW ko u filmovite da i se pojavam za edno godina dve. Ama sto da raam koa sum opsesivno manijace a mi nabi toa kompleks i ne mozam se opraam , duri ne mi se ni diga ko porano mi mavna na psiha , si imam i devojka i sve sea ama djabe , ni po kurvi ne mi se ide vise nisto. A ova libidoto sto ne mi se diga vise ko porano mi e garat radi toj kompleks glava i stresot za praenje pari.
Ete nemav na koj da kazam pa si vikam ubava tema da si akzam jadovite svoi. Pari se praat i po 3000 evra na mesec nekad ama toj be surtuk od tatko mu biznisot prael 30000 evra na mesec da puknes , a ja sve sam od nula , ne znam vise sto da praam da dojdam do 30000 evra na mesec da pljackam banka ke me fatat i toa e samo ednas ne mozam ja da pljackam banki sekoj mesec . Nikako ne si zivmi sve, da idam na psihijatar sto tie ne oti znaat nesto , stvarno sum u lavirint rabotam po 26 sati na den i pak edvaj 3000 evra praam pa konj da sum ne moze poishe.
A sto e najtragicno taa koj znae so koj surtuk e , nebitno e toa na kraj mnogu loso sto me istraumira ama eptem. A radi nea i zena pred vencavanje ostaiv ama toa e druga prica. I sea sto chare za mene ? Da se drogiram ne toa e za slabici , da zemam se zenam so ova dobrovo devojce ne biva ni toa , da brkam sponzorushi li sto da praam be .Nema veze sea mi e polesno se iznapisav , vaka e polesno koa si anonimen . Pozdrav