Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Глупа причина за крај, најглупата до сеа можам да речам:vozbud:, ама факт е дека постојат искомплексирани мажи секакви има шо да се праи:nesvest:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Темава нема цел. Парите не се битни..јас на пример ги занемарувам.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ехеее ако има појќе пари од мене уште поубаво xD

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Поише би рекол дека не сум достоен за неа зашто е премногу добра. А за парите, па шо ако има поише од мене? Јас сум си таков каков шо сум и иам толку колку шо можат да ми даат моите. Толку можат, толку ми даваат, а ако на неа и смета, ондак не вреди да се замарам со неа уопште! Не ми треба некоја шо трча по пари.... налетала на погрешен човек ондак х)

I

InF3cTeD

Гостин
Поише би рекол дека не сум достоен за неа зашто е премногу добра. А за парите, па шо ако има поише од мене? Јас сум си таков каков шо сум и иам толку колку шо можат да ми даат моите. Толку можат, толку ми даваат, а ако на неа и смета, ондак не вреди да се замарам со неа уопште! Не ми треба некоја шо трча по пари.... налетала на погрешен човек ондак х)
се слагам за овоа....колку имам толку ќе и пружам а ако она дава газ за пари...одма и давам повратна карта...нека си бара таков некој

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
види...парите тука и немаат некој ефект..МЕЃУТОА:
последеци(незз како да ги наречам со друго име) кој има поише пари се движи у таков круг на другари/другарки.
послем тоа имаш ке идеш со неа еднаш два пати али послем тешко...нема да можеш да идеш на исти места нема да можеш да се разбацаваш со пари и ке се ц'цкаш за секоја ситница нема на 300 кафиња да можеш да идеш со неа и на крај околината ке почне лошо да дејствува врз неа , она може нема да бара пари али ти ке немаш за себе.
ке почнат другарките вака така ке осети она дека почнува да губи од респект у друштвото и имаш реакција-ОСВЕН АКО ТЕ САКА ВИСТИНСКИ ПА КЕ СЕ ОДДЕЛИ ОД ДРУШТВОТО(а да не праиме муабет дека нема да се деси некој таков драматичен пресврт пошо кога ретки се такви случаи на ПРЕОБРАЗБА) она чим фатила со такви луѓе шо немаат никакво ниво на морални ведности ондак..... no comment
и ретки се такви случаи на ЉУБОВ не дека не постојат ама само види у какво општество и у какво време само живеме СВЕ Е ИЗМАТЕРИЈАЛИЗИРАНО до коска
совет ФАТИ СИ НЕКОЈА СММИРЕНА И ФИНА ЗА ВРСКА А СО БЕСНИ И СО ПАРИ ЌИ ДИГНАТИ У СВЕМИР САМО ЗА 1 НОЌ СЕ ТИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ау се изморив од пишуење ебате беља

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ako ima za sebe si ima da ne me izdrzava, poznato e tie sto imaat ne davaat.

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Мноу комунистичко васпитање тогаш.
То со не сум достоен, нема врска. Не си достоен ако се токмиш да и легниш на грбот и ако не си спремен да бидиш вреден и да работиш,да се трудиш.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
види...парите тука и немаат некој ефект..МЕЃУТОА:
последеци(незз како да ги наречам со друго име) кој има поише пари се движи у таков круг на другари/другарки.
послем тоа имаш ке идеш со неа еднаш два пати али послем тешко...нема да можеш да идеш на исти места нема да можеш да се разбацаваш со пари и ке се ц'цкаш за секоја ситница нема на 300 кафиња да можеш да идеш со неа и на крај околината ке почне лошо да дејствува врз неа , она може нема да бара пари али ти ке немаш за себе.
ке почнат другарките вака така ке осети она дека почнува да губи од респект у друштвото и имаш реакција-ОСВЕН АКО ТЕ САКА ВИСТИНСКИ ПА КЕ СЕ ОДДЕЛИ ОД ДРУШТВОТО(а да не праиме муабет дека нема да се деси некој таков драматичен пресврт пошо кога ретки се такви случаи на ПРЕОБРАЗБА) она чим фатила со такви луѓе шо немаат никакво ниво на морални ведности ондак..... no comment
и ретки се такви случаи на ЉУБОВ не дека не постојат ама само види у какво општество и у какво време само живеме СВЕ Е ИЗМАТЕРИЈАЛИЗИРАНО до коска
совет ФАТИ СИ НЕКОЈА СММИРЕНА И ФИНА ЗА ВРСКА А СО БЕСНИ И СО ПАРИ ЌИ ДИГНАТИ У СВЕМИР САМО ЗА 1 НОЌ СЕ ТИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ау се изморив од пишуење ебате беља
Така е,така е и така е........Јас имав таква врска,баш како твојот пост и на крај краева,нема крај со таквите како нив.
За врската да не зборам поубаво.............од прво убаво беше,се во ред.....ама после....:kesa::kesa:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Zenata treba da ti bide sluga a ne gospodar
zatoa zemi si posiromasna za da te slusda
ako zemes bogata ke se ponasa ko masko u telo na zena
grozno, zatoa ima tolku razvodi zatoa sto poveke zeni rabotat odosto mazi
moj predlog e site zeni da se nevraboteni da se izbrkat od rabota
i mazot da gi izdrzava
ima da te slusa bate ehee.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Има и такви? Добро, мора да има ама сигурно ептен ретки.
Мислам на девојќи кои сакаат да останат со тебе кога и тие самите ќе увидат оти се едно 2-3 класи погоре од тебе. :toe:

Иначе доколку би налетал на некоја таква, од тие ретките, не би се замарал многу со прашањево.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Ако заработувам многу повеќе пари од него, не гледам иднина заедно.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Се плашиш дека ќе го турнеш во депресија?:)
Се плашам дека ќе му падне и нема да му стане.. егото де :) У принцип не викам дека врската не може да успее, ама треба некој екстра екстра екстра спешл маж да биде за да не се чувствува загрозен. Ко што можам да прочитам, низ форумов процентот на вакви е занемарлив.

Kajgana Shop

На врв Bottom