Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се плашам дека ќе му падне и нема да му стане.. егото де :) У принцип не викам дека врската не може да успее, ама треба некој екстра екстра екстра спешл маж да биде за да не се чувствува загрозен. Ко што можам да прочитам, низ форумов процентот на вакви е занемарлив.
Еве јас не знам што е его и нема да се чувствувам загрозен. Ќе прифатам можиш да заработуваш повеќе од мене, пошто јас нема да работам :). Во автомобилот твој ќе ме возиш јас ќе си седам на совозачкото седиште и секогаш кога ќе застанеме има врата да ми отвараш :).

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Еве јас не знам што е его и нема да се чувствувам загрозен. Ќе прифатам можиш да заработуваш повеќе од мене, пошто јас нема да работам :). Во автомобилот твој ќе ме возиш јас ќе си седам на совозачкото седиште и секогаш кога ќе застанеме има врата да ми отвараш :).
nemoj be,ne i zbori taka,ke ja isplasis,i moze ke i padne i nema da i stane..egoto de.kako sto i samata kaza.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
За твојата ограничена палета на сексуални услуги, можам да ти понудам превоз со возилото од 100 000 евра со кое што дојдов на работа - ганц нов автобус на ЈСП.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
За твојата ограничена палета на сексуални услуги, можам да ти понудам превоз со возилото од 100 000 евра со кое што дојдов на работа - ганц нов автобус на ЈСП.
Како прво сакав да ти се извинам не ми беше намерата да те навредам, друго не нудам сексуални услуги за превоз :), јас тебе би ти ја отворал вратата не е проблем.

И на крај имате нови автобуси? Прво идење во Скопје има да се возам со таков авантура:pishtoldz.

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Mislam deka parite ne se uopste bitni u ljubovta.Sea od nekoj aspekt i se bitni do nekade.Ne e isto da izlezes so 1000 i 100 den.ali u Ljubovta,ako devojka ti te saka ce te saka kakov sto si.
JBG A i onaka uste studiram,ne zarabotuvam uste.Uste mi Davaat.:):) pozzzz

Член од
13 мај 2009
Мислења
126
Поени од реакции
3
Темава е првенствено наменета за машки ама може и женски да учествуваат...

Значи ситуација, ти се свиѓа некое девојче, сакаш да имаш нешто со неа, ама те спречува да „тргнеш во поход“ тоа што таа (поточно нејзиното семејство) е значително побогата од тебе.

Бидејќи нели, машките треба да се џентлмени... а за да си џентлмен треба и кешарица...

Значи дали ве спречило некогаш ова или пак сметате дека она што го поседувате како „Јас“ е посилно од сите пари на светов и дека ако ве сака треба да ве сака таков каков што сте па макар и да треба таа да ви плаќа кафе...

Може и за женските ама не ми е некако соодветно таква ситуација...
Mene edna taka me istraumira sto ne mozam ni den denes da se oporavam , ama n ebese sto bese ona bogata nego sto mala pred toa nekoj mnooooooogu bogat decko. I djabe ne mozam se opraam do den denes se si mislam me ostavi oti imav pomalce od nego i od togash posandrcav i se frliv na praenje mnoooogu pari . Imam fix ideja ne i se pojavuem bez da napravam nekoe najnovo BMW ko u filmovite da i se pojavam za edno godina dve. Ama sto da raam koa sum opsesivno manijace a mi nabi toa kompleks i ne mozam se opraam , duri ne mi se ni diga ko porano mi mavna na psiha , si imam i devojka i sve sea ama djabe , ni po kurvi ne mi se ide vise nisto. A ova libidoto sto ne mi se diga vise ko porano mi e garat radi toj kompleks glava i stresot za praenje pari. Ete nemav na koj da kazam pa si vikam ubava tema da si akzam jadovite svoi. Pari se praat i po 3000 evra na mesec nekad ama toj be surtuk od tatko mu biznisot prael 30000 evra na mesec da puknes , a ja sve sam od nula , ne znam vise sto da praam da dojdam do 30000 evra na mesec da pljackam banka ke me fatat i toa e samo ednas ne mozam ja da pljackam banki sekoj mesec . Nikako ne si zivmi sve, da idam na psihijatar sto tie ne oti znaat nesto , stvarno sum u lavirint rabotam po 26 sati na den i pak edvaj 3000 evra praam pa konj da sum ne moze poishe. A sto e najtragicno taa koj znae so koj surtuk e , nebitno e toa na kraj mnogu loso sto me istraumira ama eptem. A radi nea i zena pred vencavanje ostaiv ama toa e druga prica. I sea sto chare za mene ? Da se drogiram ne toa e za slabici , da zemam se zenam so ova dobrovo devojce ne biva ni toa , da brkam sponzorushi li sto da praam be .Nema veze sea mi e polesno se iznapisav , vaka e polesno koa si anonimen . Pozdrav

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Koga mazot ke se pocuvstvuva inferioren vo zensko prisustvo,toa e krajot.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Се запознав пред некој период со пример за врска во која парите се ептен занемарливи.
Обратна е ситуацијата ,типот има многу пари а девојката не .
Мажот вози скапи коли (BmW X6, Олдтајмери има 2-3 целосно реновирани и сл . ) а типката за разлика од него вози Yugo . И кога треба да искочат она гордо си го вози Југото, дотерана (девојката е модел патем) и не и е гајле. Едноставно несака да оди со дечкото (сегашен вереник) во кола или пак тој да и „позајми“ кола за возење. И место она да се всели во неговата куќа, тој се наоѓа во нејзиниот скромен стан ...
Тотално занемарени се парите.
Така да , се додека има љубов, не верувам дека прави разлика кој има повеќе пари. Ако планирате да основате фамилија ќе треба да бидете свесни дека животот несекогаш е розов и некогаш вие ќе имате повеќе пари , некогаш партнерот, ама во ниеден дел од животот не треба да се чувствувате како да сте помалку вредни од партнерот.

Член од
21 мај 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Mene edna taka me istraumira sto ne mozam ni den denes da se oporavam , ama n ebese sto bese ona bogata nego sto mala pred toa nekoj mnooooooogu bogat decko. I djabe ne mozam se opraam do den denes se si mislam me ostavi oti imav pomalce od nego i od togash posandrcav i se frliv na praenje mnoooogu pari .

Imam fix ideja ne i se pojavuem bez da napravam nekoe najnovo BMW ko u filmovite da i se pojavam za edno godina dve. Ama sto da raam koa sum opsesivno manijace a mi nabi toa kompleks i ne mozam se opraam , duri ne mi se ni diga ko porano mi mavna na psiha , si imam i devojka i sve sea ama djabe , ni po kurvi ne mi se ide vise nisto. A ova libidoto sto ne mi se diga vise ko porano mi e garat radi toj kompleks glava i stresot za praenje pari.

Ete nemav na koj da kazam pa si vikam ubava tema da si akzam jadovite svoi. Pari se praat i po 3000 evra na mesec nekad ama toj be surtuk od tatko mu biznisot prael 30000 evra na mesec da puknes , a ja sve sam od nula , ne znam vise sto da praam da dojdam do 30000 evra na mesec da pljackam banka ke me fatat i toa e samo ednas ne mozam ja da pljackam banki sekoj mesec . Nikako ne si zivmi sve, da idam na psihijatar sto tie ne oti znaat nesto , stvarno sum u lavirint rabotam po 26 sati na den i pak edvaj 3000 evra praam pa konj da sum ne moze poishe.

A sto e najtragicno taa koj znae so koj surtuk e , nebitno e toa na kraj mnogu loso sto me istraumira ama eptem. A radi nea i zena pred vencavanje ostaiv ama toa e druga prica. I sea sto chare za mene ? Da se drogiram ne toa e za slabici , da zemam se zenam so ova dobrovo devojce ne biva ni toa , da brkam sponzorushi li sto da praam be .Nema veze sea mi e polesno se iznapisav , vaka e polesno koa si anonimen . Pozdrav
Еј се згазив од смеење :) Ако е зејбанција, браво, ме насмеа. Ако е озбилно, стварно најдлабоко извини за смеењево :)

Практичен совет, чим праиш 3000евра на месец, земи едно BMW на кредит, ќе го исплатиш за една година :)

M

MIL

Гостин
Не би се согласил со мислењето дека ако имаш кеш си џентлмен џентлмен го прави самиот човек како иднивидуа а не и неговиот кеш тоа е последователно во секој случај никогаш не гледам дали една цура е појака од мене у кеш или не,гледам да е фина културна искрена да има душа никад не ја гледам нејзе како ПАРА и не се замарам за тоа колку јас имам у џеб колку она, важно е да си се допаѓаме:back:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
некои работи не се купуват со пари за се друго постои мастеркард

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Леле ова машково его ваше веќе преку глава ми е.Секој има достоинство,разбирам ама овде не се работи за достоинство.Во кој век живеете бе???Јас апсолутно не би обрнала внимание на финансиската состојба.Па што ако јас имам повеќе пари или тој....
Бев со еден ваков неизлечлив случај кој не можеше да поднесе јас ако частам.Еднаш дојде и до голема расправија затоа што ми плати пијачка па кога излеговме му дадов пари за тоа што плати за мене,не сакам да ме частат,и на крајот ги фрли (тој или јас не се сеќавам точно) парите на патот.
Зошто толкаво значење му се придава на тоа???

Novinarot

LAST MAN STANDING
Член од
21 април 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
Pа ЈАКА МУДА АКО ИМА ВИШЕ ОД МЕНЕ. НЕ си фаца ако фатиш девојка ради тоа што си имаш кеш. Пробај ОНАКА, БИДИ ОЛД СКУЛ.:salut:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да најдеш некоја,таква шанса не се испушта!

Биди спонзоруш,како спонзорушите.Ќе те викаат курв,како курвите.Ама нема да те боли за нив!:smir:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Бидејки никад у живот не сум имал пари, афтоматски моите девојки секогаш беа многу побогати од мене. Пример ако ја имам 100 ден, она ке има 1000-1500. Првпат ми беше глупаво да и дозволам да ме части или да дозволам било што да плати. После неколку години сватив дека сум дечко со 100 денари и сега за сега е така и го прифатив тоа, па ако сака некоја да ми плати нека ми плати. И воопшто не се замарам денеска. И не ми е срам од самиот јас зашто знам кој сум па штом е она со мене нека трпи.

Kajgana Shop

На врв Bottom