Пробај рестартирај го телефонот, Сидија е феноменална со кеширањето и секакви глупости знаат да се случат.Зошто кога сакам да инсталиран некој апликација од cydia ми пишува size mismatch ?
Си го полнел предходно со истиот полнач или нов ти е? Пробај со друг полнач...Imam iPod Touch 4G i posledno vreme koga go klavam da se polni na kompjuter mi izlegva edno "Charging is not supported with this accessory"
Mozi pomos?
Со апликации се прави и 3г да може да снима и да праќа блутут кон сите, пази да не те зезнат.Kako moze da se prepoznae kineski iPhone?
I kako moze da se prepoznae iPhone 3G i 3GS ?
Citav po internet nesto kao potezhok bil 3GS-ot, i imal opcija za video recording, a drugiov nemal...
Го полниш со шкарт кабел,не е оригинал. Дури и од тие поубавите да купиш од "грифин" или "белкин" пак може да ти излезе пораката. Проблемот не ти е физички па шо си го четкал со четка,тоа воопто не ти помогнало и нема врска со проблемот.Веќе го најдов проблемот фала иначе.
Значи пробав прво со друг полнач па исто беше.
Го чистев со четка за заби таму кај шо се става полначо. пак исто беше
Ама после го кладов да се полни кај на сестрами лаптопо па тогаш не излезе оваа пораката. Значи проблемот ми е со компјутерот.
Пробав да го уклучам од други портој на мојот компјутер и од еден фати па не излезе та порака
Дали некој знај оти не фаќа на сите портој?
Значи не ти е декодиран туку ти треба GEVEY sim картица за секое рестартирање на телефонот. Оди до некоја мобилара, нека проверат која верзија на сим картица ти треба и плати си некои 1000-1500 денарчиња.Значи иам ајфон 4, декодиран. Вчера ми снема батерија и ми се исклучи и сеа никако мрежа да фати. Исто ми се појавуе да инсталирам некоја апликација Gevey. помош одма може?
Ја иам картицата, коа го декодирав ми ја ставија. Незнам зашо сеа пак заебава...Значи не ти е декодиран туку ти треба GEVEY sim картица за секое рестартирање на телефонот. Оди до некоја мобилара, нека проверат која верзија на сим картица ти треба и плати си некои 1000-1500 денарчиња.
Има упатство како се активира сим картица со gevey.Ја иам картицата, коа го декодирав ми ја ставија. Незнам зашо сеа пак заебава...
нека оди во settings/general/network и нека го исклучи 3G. Ваљда нешто има шо му работи на нет некоја апликација,меил,апдејт и сличноЗошто на другарчево, Ајфон 4ес, донесен од Америка-декодиран,
става кредит и постепено му го цица,
и кога ќе снема му се појавува Dissmis... ко демек нема доволно средства за да продолжи со некоја апликација на пример ?