- Член од
- 30 мај 2011
- Мислења
- 554
- Поени од реакции
- 130
04.11.08. Iam probano so gevey sim odkako go staiv na ios 5.0 i nesaka.a pred toa na 4... Mi rabotese?Која верзија на Modem Firmware имаш? Мора да ти е под 04.10.1 мислам...
04.11.08. Iam probano so gevey sim odkako go staiv na ios 5.0 i nesaka.a pred toa na 4... Mi rabotese?Која верзија на Modem Firmware имаш? Мора да ти е под 04.10.1 мислам...
На iOS 5.0.1 работи само ако ти е под 04.10.1 (сега за сега).04.11.08. Iam probano so gevey sim odkako go staiv na ios 5.0 i nesaka.a pred toa na 4... Mi rabotese?
Mи се отвара како веб адреса некако tel//:077....... вака ама не сум чепкал јас така го купив не знам што е како е , а сакав да му направам install на ново на софтверот ама не сум сигурен дека ке заврши добро све со jailibreak i stable firmware па ако можеш и знаеш што е би ти бил благодаренОва ќе да ти е преку именикот или најверојатно нешто преку Cydia си зезнал. Што се отвара ако го уклучиш?
Никој не може да ти го декодира освен со Gevey Sim да си земеш.Help:
Кој одкодира iPhone 4? По која цена? Има некој асолен шо се разбира шо можите да ми го препорачате во Битола?
За теми, преку Cydia, а за апликации, не.Може мала помош. Имам ipod touch 1g со ios 3.1.3. Сеа слушнав дека може да му се инсталира некој мод кој ке прави да изгледа(теми,икони,ефекти) како ios 4 и ке може да користам некој апликации за ios 4. Дали е тоа точно ?
Барај таму Саошо од Телефонсервис покрај Драгорот некаде му иди под музичкоHelp:
Кој одкодира iPhone 4? По која цена? Има некој асолен шо се разбира шо можите да ми го препорачате во Битола?
Како ќе го декодира кога не може?Бар
Барај таму Саошо од Телефонсервис покрај Драгорот некаде му иди под музичко
Не знам дали може или само знам дека тој се расправа со такви работи и е најсигурен а ако не може да се декодира телефонот тогаш нема спасКако ќе го декодира кога не може?
Ај попросто, пошо не сум упатен многу многу...Никој не може да ти го декодира освен со Gevey Sim да си земеш.
пробај мануелно да конфигурираш ip и све остало би требало да сака поззКај можам да купам gevey картичка и како картичката од вип да добијам микро сим картичка?
пс: ајфонот нејке да ми се конектира на домашново WIFI, да не има некој сличен проблем и да каже како се решава ?
Како иде се тоа ако можеш по пп да ми објасниш не сум баш информиран и прв пат користам iphone...пробај мануелно да конфигурираш ip и све остало би требало да сака позз