-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Излезе TETHERED Jailbreak за iOS 5.
Има нешто?04.10.01
Чим не се разбираш, дај го телефонот на некој што се разбира (пример на мобилара) и нека ти средат.Vaka, sakam da prasam nesto. Ne sum mn zapoznaen ni so jailbreak ni baseband itn. Imam iphone 3gs so raboti na 3.1.3 firmware i baseband 05.12.01. Me interesira dali mozam da go updateiram nekako i na koja verzija no da ne izgubam niedna f-ja, kako na primer gps-ot i da moze da raboti na site karticki kako i do sega. Pozz
Нормално.AHA fala mnogu na inf. a po tvoe vredi da se nadgradi na 4.3.3 ili ?
Слободно стај си ios 5 а секако пред тоа постапката за зачувување на бејсбендот, ке лета ајфонот , Ако ти е стар bootromot ке имаш и untethered jailbreak. Поубаво здравјеAHA fala mnogu na inf. a po tvoe vredi da se nadgradi na 4.3.3 ili ?
Уште нема untethered jailbreak за iOS 5Слободно стај си ios 5 а секако пред тоа постапката за зачувување на бејсбендот, ке лета ајфонот , Ако ти е стар bootromot ке имаш и untethered jailbreak. Поубаво здравје
имам 3г 8гб, работи на 3.1.3 firmware ..која е најстабилната верзија за истиот? читав на нет дека на 4.3.3 ептен копала ( зборам за 3г 8гб моделот ) ..а и "скоро е невозможно " да се инсталира новиот иос5, уште толку ќе копало, до душа, не е ни поддржана истата верзија, за истиот -.-Уште нема untethered jailbreak за iOS 5
Солушн, максимум да го кренеш на 4.1 ама ќе ти кочи зашто слаб ти е мобилниот. Остани си на 3.1.3, ќе имаш помалку опции и можности ама ќе ти работи понормално.имам 3г 8гб, работи на 3.1.3 firmware ..која е најстабилната верзија за истиот? читав на нет дека на 4.3.3 ептен копала ( зборам за 3г 8гб моделот ) ..а и "скоро е невозможно " да се инсталира новиот иос5, уште толку ќе копало, до душа, не е ни поддржана истата верзија, за истиот -.-
солушн?
И јас исто имам на 3.1.3 пробано од искуство со четворката, најстабилна верзија, четворка ставаш и за некое време ќе ти стане таков слопо ајфонот што ќе ти иде да го акнеш од земјаимам 3г 8гб, работи на 3.1.3 firmware ..која е најстабилната верзија за истиот? читав на нет дека на 4.3.3 ептен копала ( зборам за 3г 8гб моделот ) ..а и "скоро е невозможно " да се инсталира новиот иос5, уште толку ќе копало, до душа, не е ни поддржана истата верзија, за истиот -.-
солушн?
не ни пробавам тогашИ јас исто имам на 3.1.3 пробано од искуство со четворката, најстабилна верзија, четворка ставаш и за некое време ќе ти стане таков слопо ајфонот што ќе ти иде да го акнеш од земја
Го хакнаа уште пред 10 дена, сега го хакнаа да работи на Ipod, Ipad - other iOS devices ама одма добија забрана од Apple legal team.Штотуку го хакнаа SIRI за да работи на iPhone 4 iOS5