-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Излезе TETHERED Jailbreak за iOS 5.
Има нешто?04.10.01
Чим не се разбираш, дај го телефонот на некој што се разбира (пример на мобилара) и нека ти средат.Vaka, sakam da prasam nesto. Ne sum mn zapoznaen ni so jailbreak ni baseband itn. Imam iphone 3gs so raboti na 3.1.3 firmware i baseband 05.12.01. Me interesira dali mozam da go updateiram nekako i na koja verzija no da ne izgubam niedna f-ja, kako na primer gps-ot i da moze da raboti na site karticki kako i do sega. Pozz
Нормално.AHA fala mnogu na inf. a po tvoe vredi da se nadgradi na 4.3.3 ili ?
Слободно стај си ios 5 а секако пред тоа постапката за зачувување на бејсбендот, ке лета ајфонотAHA fala mnogu na inf. a po tvoe vredi da se nadgradi na 4.3.3 ili ?
Уште нема untethered jailbreak за iOS 5Слободно стај си ios 5 а секако пред тоа постапката за зачувување на бејсбендот, ке лета ајфонот, Ако ти е стар bootromot ке имаш и untethered jailbreak. Поубаво здравје
![]()
имам 3г 8гб, работи на 3.1.3 firmware ..која е најстабилната верзија за истиот? читав на нет дека на 4.3.3 ептен копала ( зборам за 3г 8гб моделот ) ..а и "скоро е невозможно " да се инсталира новиот иос5, уште толку ќе копало, до душа, не е ни поддржана истата верзија, за истиот -.-Уште нема untethered jailbreak за iOS 5
Солушн, максимум да го кренеш на 4.1 ама ќе ти кочи зашто слаб ти е мобилниот. Остани си на 3.1.3, ќе имаш помалку опции и можности ама ќе ти работи понормално.имам 3г 8гб, работи на 3.1.3 firmware ..која е најстабилната верзија за истиот? читав на нет дека на 4.3.3 ептен копала ( зборам за 3г 8гб моделот ) ..а и "скоро е невозможно " да се инсталира новиот иос5, уште толку ќе копало, до душа, не е ни поддржана истата верзија, за истиот -.-
солушн?
И јас исто имам на 3.1.3 пробано од искуство со четворката, најстабилна верзија, четворка ставаш и за некое време ќе ти стане таков слопо ајфонот што ќе ти иде да го акнеш од земјаимам 3г 8гб, работи на 3.1.3 firmware ..која е најстабилната верзија за истиот? читав на нет дека на 4.3.3 ептен копала ( зборам за 3г 8гб моделот ) ..а и "скоро е невозможно " да се инсталира новиот иос5, уште толку ќе копало, до душа, не е ни поддржана истата верзија, за истиот -.-
солушн?
не ни пробавам тогашИ јас исто имам на 3.1.3 пробано од искуство со четворката, најстабилна верзија, четворка ставаш и за некое време ќе ти стане таков слопо ајфонот што ќе ти иде да го акнеш од земја![]()
Го хакнаа уште пред 10 дена, сега го хакнаа да работи на Ipod, Ipad - other iOS devices ама одма добија забрана од Apple legal team.Штотуку го хакнаа SIRI за да работи на iPhone 4 iOS5