Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Posto sum nov so ovoj telefon moze li pojasnuvanjw kade da vidam?
--- надополнето: Oct 6, 2011 12:51 PM ---

Model MB489T
version 4.2.1
A1241
Тоа барав, 4.2.1.

Се што е над 4ка нема добра апликација за Bluetooth. Освен Celeste само сеуште е во фаза на усовршување.
За сите фирмвери што се под 4ка, можеш со iBlueNova.

Овие работи ги има во Cydia, ама сега за сега прости се од Bluetooth (не знам кој уште воопшто користи тоа)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Дај кажете дали новата апликација "Siri" ќе ја има на новиот систем "IOS 5" ичи ќе ја има само на новиот Iphone(Iphone 4S)?

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
А дали некој знае што значи тоа HDR во опциите на камерата???Дали тоа кога ќе го пуштам ја подобрува сликата или па напротив???Поздрав

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дај кажете дали новата апликација "Siri" ќе ја има на новиот систем "IOS 5" ичи ќе ја има само на новиот Iphone(Iphone 4S)?
И за обичниот 4 има апликација слична на Сири, но не ми текнува како се викаше. Но само со најновиот софтвер 5. read my text мислам дека беше, но не сум сигурен.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Не знам колку е глупо прашањево ама така слушнав..
Дали навистина со декодирање ослабнува батеријата (или као што разбрав држела од ден до два)?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали навистина со декодирање ослабнува батеријата (или као што разбрав држела од ден до два)?
Не, туку тој што го рекол ова, си играл расипан телефон изгледа :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Тој што го слушнал ова, нека си ги исчетка ушите поубаво. :D

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
И за обичниот 4 има апликација слична на Сири, но не ми текнува како се викаше. Но само со најновиот софтвер 5. read my text мислам дека беше, но не сум сигурен.
Сега за сега само за новиот, верувам дека за некој месец ќе го пуштат у упдејт и за 4ката

Kajgana Shop

На врв Bottom