Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Bese izgrebano stakloto od nadvor samo podlaboko.
Imam uste edno prasanje telefonov e na t-mobile i e so 9.1 ios, ima li x-sim za nego ili ke treba da go cekam uste 2 meseci istekuva dogovorot?
Подобро чекај до истекот и оди во Т-Мобајл и побарај код да ти отклучи ајфонот само так ќе има поголема шанса полесно да го продадеш инаку дкодирањето е скапо затоа по истекот ти следува декодирање од Г-Мобајл .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Дали може некако да се спушти апликација преку Apple Store од UK ?

Прво, ми пишува ова:
"The item you've requested is not currently available in the Macedonian Store, but it is available in the UK Store. "

Потоа, кога одам на UK store, ја има апликацијата, ама ми пишува ова:
"Your account is not valid for use in the UK store. You must switch to the Macedonian store before purchasing."

Најверојатно, не може да се инсталира, ама да прашам ако може за секој случај. :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дали може некако да се спушти апликација преку Apple Store од UK ?

Прво, ми пишува ова:
"The item you've requested is not currently available in the Macedonian Store, but it is available in the UK Store. "

Потоа, кога одам на UK store, ја има апликацијата, ама ми пишува ова:
"Your account is not valid for use in the UK store. You must switch to the Macedonian store before purchasing."

Најверојатно, не може да се инсталира, ама да прашам ако може за секој случај. :)
Треба да имаш акаунт со земја УК, а не МК, јас пример имам од канада на времето што ја направив со ајВан 2џи :)

ако успееш да направиш, одјави се од сегашниот мк, најави се со ук акк. па инсталирај ја апп што ја сакаш, после можеш пак да се вратиш на мк акк.

Член од
12 ноември 2013
Мислења
38
Поени од реакции
3
ми се расипа полнач за 5ка, т.е. не го регистрира уопште кога ќе го вклучам на полнење, дури еднаш или два пати ми се појави дека не го препознава/не го поддржува усб кабелот. која е цената на оригинален и дали да купам од бит пазар или може да ми ја расипе батеријата?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
ми се расипа полнач за 5ка, т.е. не го регистрира уопште кога ќе го вклучам на полнење, дури еднаш или два пати ми се појави дека не го препознава/не го поддржува усб кабелот. која е цената на оригинален и дали да купам од бит пазар или може да ми ја расипе батеријата?
Купи оригинал кабел или заменски ама да пишува MFi certified, што во суштина значи дека е изработен согласно Епл стандарди.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Или извади ја футролата што дебела што не може да навлезе конектор

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе никако неможам да успеам ајтјунс да го препознае телефонов, пробав со 3 кабелчина никако....

Член од
6 јуни 2011
Мислења
185
Поени од реакции
138
Здраво. Ми излезе нотификација за апдејт на snapchat, не можам да се логирам. Не можам да направам апдејт дека го користи последниот апдејт за 3gs ios 6.1.6. Дали некој знае некое решение освен да купам нов ? Барав и по други форуми ама не најдов решение за проблемот. Благодарам однапред

Attachments

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.198
Поени од реакции
2.246
Decki, go puknav ekranot na 6kata. Kade e najdobro da go zamenam, koja e cenata i mozno li e nesto drugo da e osteteno? Mi padna od race na ekran...

Kajgana Shop

На врв Bottom