DANTE
Gym instructor.
- Член од
- 22 март 2006
- Мислења
- 1.318
- Поени од реакции
- 366
Go menuvav displejotДали имаш менувано дисплејот ? И дали си купил на половно ?
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Go menuvav displejotДали имаш менувано дисплејот ? И дали си купил на половно ?
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Da ne e smeneto samo stakloto a ne cel ekran?Imam edno prasanje, smeniv ekran na iphone 5s, vo gorniot lev i desen agol mi se pojavija dve zolti damki.. Vo sto e problemot i dali ke se izgubat?
Bese izgrebano stakloto od nadvor samo podlaboko.Da ne e smeneto samo stakloto a ne cel ekran?
Подобро чекај до истекот и оди во Т-Мобајл и побарај код да ти отклучи ајфонот само так ќе има поголема шанса полесно да го продадеш инаку дкодирањето е скапо затоа по истекот ти следува декодирање од Г-Мобајл .Bese izgrebano stakloto od nadvor samo podlaboko.
Imam uste edno prasanje telefonov e na t-mobile i e so 9.1 ios, ima li x-sim za nego ili ke treba da go cekam uste 2 meseci istekuva dogovorot?
Треба да имаш акаунт со земја УК, а не МК, јас пример имам од канада на времето што ја направив со ајВан 2џиДали може некако да се спушти апликација преку Apple Store од UK ?
Прво, ми пишува ова:
"The item you've requested is not currently available in the Macedonian Store, but it is available in the UK Store. "
Потоа, кога одам на UK store, ја има апликацијата, ама ми пишува ова:
"Your account is not valid for use in the UK store. You must switch to the Macedonian store before purchasing."
Најверојатно, не може да се инсталира, ама да прашам ако може за секој случај.
Купи оригинал кабел или заменски ама да пишува MFi certified, што во суштина значи дека е изработен согласно Епл стандарди.ми се расипа полнач за 5ка, т.е. не го регистрира уопште кога ќе го вклучам на полнење, дури еднаш или два пати ми се појави дека не го препознава/не го поддржува усб кабелот. која е цената на оригинален и дали да купам од бит пазар или може да ми ја расипе батеријата?
а заменски каде има знаеш?Купи оригинал кабел или заменски ама да пишува MFi certified, што во суштина значи дека е изработен согласно Епл стандарди.
Т-Мобиле, по мобилариве ама ретко имаат таков. Оригинал во iStyle, ама мислам дека е 1400 денари.а заменски каде има знаеш?
Смени пц или друга порта за усбАбе никако неможам да успеам ајтјунс да го препознае телефонов, пробав со 3 кабелчина никако....