Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
iphone 5s mi padna u voda ekranot e cel crn sea ama touch-ot raboti ( go uklucuvam telefonot, kucam )... kolku moze da bide popravka i sto e problemot?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
iphone 5s mi padna u voda ekranot e cel crn sea ama touch-ot raboti ( go uklucuvam telefonot, kucam )... kolku moze da bide popravka i sto e problemot?
Треба да се отвори и да се среди, доколку е екранот оштетен да се замени и уште нешто ако треба

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Колку отприлика кошта тоа? Фала
Екранот е 4500 ден, другото додека не се отвори и среди неможе да се каже колку ќе чини
мокрен телефон е мачка во вреќа, да бидеш среќен ако работи после се како што треба

Член од
12 ноември 2013
Мислења
38
Поени од реакции
3
дечки јас имам проблем со батеријата. Пребрзо ми се троши, пример од 100% одма ке премине на 50, или понекогаш, со 70% батерија ке ми се исклучи и морам на полнач или нема да се вклучи. До сега не беше така, јес да брзо се трошеше ама вака не, не може да биде надвор од полнач ни 30тина минути а не па ли да го работам

Член од
10 октомври 2012
Мислења
58
Поени од реакции
8
Надуена батерија ваљда... Користење на неоргинален полнач ..... На сервис менување нова :)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.198
Поени од реакции
2.246
Екранот е 4500 ден, другото додека не се отвори и среди неможе да се каже колку ќе чини
мокрен телефон е мачка во вреќа, да бидеш среќен ако работи после се како што треба
Kolku kosta kaj tebe menuvanje na LCD ekran na Iphone 6? I dali e original ili nekoja si A klasa so nemalo razlika?

Член од
21 октомври 2013
Мислења
90
Поени од реакции
0
Здраво!
Вака значи имам Ајфон 4с и имав проблеми со звучникот, за музика и тако даље. Ми имаше изгледа малку вода влезено и се оштети и беше тивок. Порачав нов од ибеј, го сменав. Го уклучвам телефонот се супер, преќефој јас..Но, наидов на проблем. Ја клавам картичката и сега телефонот е само на "Searching..." неќи да ми фати мрежа. Го отворив пак да проверам за антената да не згрешив нешто но се беше супер. Читав на интернет дека то можи да се деси од исклучување на батеријата и времето автоматски се менва во 1970 година. Го вратив го рестартирав пак ништо. Некој велат и дека можи да е оштетена матичната, но јас не направив ништо, помош?

Фала однапред!

Kajgana Shop

На врв Bottom