- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 96
ibutik sprotiv univerzalna sala cena 6500Decki, go puknav ekranot na 6kata. Kade e najdobro da go zamenam, koja e cenata i mozno li e nesto drugo da e osteteno? Mi padna od race na ekran...
ibutik sprotiv univerzalna sala cena 6500Decki, go puknav ekranot na 6kata. Kade e najdobro da go zamenam, koja e cenata i mozno li e nesto drugo da e osteteno? Mi padna od race na ekran...
Треба да се отвори и да се среди, доколку е екранот оштетен да се замени и уште нешто ако требаiphone 5s mi padna u voda ekranot e cel crn sea ama touch-ot raboti ( go uklucuvam telefonot, kucam )... kolku moze da bide popravka i sto e problemot?
Колку отприлика кошта тоа? ФалаТреба да се отвори и да се среди, доколку е екранот оштетен да се замени и уште нешто ако треба
Екранот е 4500 ден, другото додека не се отвори и среди неможе да се каже колку ќе чиниКолку отприлика кошта тоа? Фала
Kolku kosta kaj tebe menuvanje na LCD ekran na Iphone 6? I dali e original ili nekoja si A klasa so nemalo razlika?Екранот е 4500 ден, другото додека не се отвори и среди неможе да се каже колку ќе чини
мокрен телефон е мачка во вреќа, да бидеш среќен ако работи после се како што треба
Цената е 6500 ден. Не е оргинал туку е квалитетна копија што не прави разликаKolku kosta kaj tebe menuvanje na LCD ekran na Iphone 6? I dali e original ili nekoja si A klasa so nemalo razlika?
Ako baram razlika, mozam li da najdam? I vo samata izrabotka?Цената е 6500 ден. Не е оргинал туку е квалитетна копија што не прави разлика
Ако ептен бараш влакно во јајце ... Ќе најдешAko baram razlika, mozam li da najdam? I vo samata izrabotka?
а колку е цената отприлика на нова батерија?Надуена батерија ваљда... Користење на неоргинален полнач ..... На сервис менување нова
Кога би пишал што телефон имаша колку е цената отприлика на нова батерија?
Iphone 5Кога би пишал што телефон имаш