Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
го изгребав задното стакло на камерата и сега ги вади матни сликите и ич не чинат, сега чаре ако има тоа да се мени и од прилика колку пари е ? се работи за 4s
Фала :)
Барем за него е најмал проблем ... за петстотки имаш ново капаче сосе штрафење :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Не е проблем со ајдивајс туку прашање за ајтунс (ваљда нема да ми замерите :D )
Ако сум го избришал ајтунсот и сите фајлови поврзани со него (апликации, мјузик лајбрри...), дали кога ќе инсталирам повторно ајтунс и ќе го поврзам мојот ајпод со ајтунсот ќе ми ги избрише сите песни и апликации што веќе ги имам на ајподот ?

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Имам проблем со софтверот т.е во последно време нотификациите (беџовите во форма на кругче со бројка) ми се дуплираат на Viber, Whatsapp па и на Foursquare и Twitter. До што може да биде?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако сум го избришал ајтунсот и сите фајлови поврзани со него (апликации, мјузик лајбрри...), дали кога ќе инсталирам повторно ајтунс и ќе го поврзам мојот ајпод со ајтунсот ќе ми ги избрише сите песни и апликации што веќе ги имам на ајподот ?
Anyone ?!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Ако е празен ајтјунсот без бекапи итн ... тогаш ДА, ќе ти избрише се што имаш досега и ќе синкне празен ајпод :)[DOUBLEPOST=1404254980][/DOUBLEPOST]
Имам проблем со софтверот т.е во последно време нотификациите (беџовите во форма на кругче со бројка) ми се дуплираат на Viber, Whatsapp па и на Foursquare и Twitter. До што може да биде?
модел? верзија на софтвер? џејлбрекјуван? многу фактори влијаат посебно џејлбрејкот за да се збрљави софтверот на ајВанот, кој во принцип е стабилен

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Ако е празен ајтјунсот без бекапи итн ... тогаш ДА, ќе ти избрише се што имаш досега и ќе синкне празен ајпод :)[DOUBLEPOST=1404254980][/DOUBLEPOST]
модел? верзија на софтвер? џејлбрекјуван? многу фактори влијаат посебно џејлбрејкот за да се збрљави софтверот на ајВанот, кој во принцип е стабилен
Не е џејлбрејкуван, вчера се апдејтираше на 7.1.2. (iPhone 5)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.355
Nekako imam prasinka vo kamerata i se glea kao tocka vo slikite - kaj mozam na brzinka vo skopje da go odnesam (iphone 5) da go sredat i so pari e od prilika?

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Имам Iphone 3gs и сега замрзна ама неможам да го рестартирам бидејќи не ми работи power копчето, дали има начин да го рестартирам некако преку компјутерот?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Имам Iphone 3gs и сега замрзна ама неможам да го рестартирам бидејќи не ми работи power копчето, дали има начин да го рестартирам некако преку компјутерот?
Почекај да ти се испразни батеријата или отвори го ако знаеш

Член од
25 август 2008
Мислења
160
Поени од реакции
9
ИМам проблем со сензорот на ајфон 4.при повик треба да се гаси екранот,кај мене не се гаси.пробав и со скрин протекторот го извадив и пак исто е.ако знае некој како се решава овој проблем?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
ИМам проблем со сензорот на ајфон 4.при повик треба да се гаси екранот,кај мене не се гаси.пробав и со скрин протекторот го извадив и пак исто е.ако знае некој како се решава овој проблем?

Сензорот е на флеткабелче ... тоа треба да се замени

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ја избришав аплијацијата фејсбук и сега кога пробувам да ја симнам ми бара ios 7. Постои ли начин да се симнат апликациите без да правам апдејт? :unsure:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ја избришав аплијацијата фејсбук и сега кога пробувам да ја симнам ми бара ios 7. Постои ли начин да се симнат апликациите без да правам апдејт? :unsure:
Пробај симни ипс верзија од фбто за иос6 и инсталирај ја преку itools..

Побарај на гугл

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
^
Да, но телефонот треба да и е џеилбрејкнат и да има инсталирано Appsync од Cydia.

Kajgana Shop

На врв Bottom