Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Нема хсим за новите верзии на софтвер за 5S којшто работи како што треба. Само до 7.0.6.
Не ти треба никаков адаптер. Во Западна македонија ќе ти го напраат неверлок. Едноставно си плаќаш и тоа е. Јас си нарачав од Е бај Ајфон кој беше заклучен и со мрежа и со Ај клауд и му го дадов на еден рамковен за 2 дена ми беше целосно функционален и тоа неверлок. Истиот го продадов зашо ми требаа пари.

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Не ти треба никаков адаптер. Во Западна македонија ќе ти го напраат неверлок. Едноставно си плаќаш и тоа е. Јас си нарачав од Е бај Ајфон кој беше заклучен и со мрежа и со Ај клауд и му го дадов на еден рамковен за 2 дена ми беше целосно функционален и тоа неверлок. Истиот го продадов зашо ми требаа пари.
Хаха, добар виц. Океј, идемо даље.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Секој заклучен ајфон се отклучува и ако сака нека е и на ајклауд.

Член од
21 мај 2010
Мислења
70
Поени од реакции
29
Луѓе имам проблем со мојот ајфон 5. Од десна страна доле во аголот ми се појави мала бела цртичка. Пробав 2-3 пати го рестартирав но нема никакво подобрување. Дали е можно да се оштетени пикселите ?

Член од
24 јули 2014
Мислења
118
Поени од реакции
64
Дечки пред некое време така малце појако ми акна 5есот на плочки и малце се подмести пластиката. Софтверски се си работи ок, со тоа што знае на 67% пример да ми се изгази ко да снемало батерија. Пробувам да го упалам, ми дава сигнал дека е слаба батеријата. Проаѓаат 10 минути се пали ко ништо да не било. Дали беше кобен тој пад, или треба да апдејтирам нешо софтвер? Фала.

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Дечки пред некое време така малце појако ми акна 5есот на плочки и малце се подмести пластиката. Софтверски се си работи ок, со тоа што знае на 67% пример да ми се изгази ко да снемало батерија. Пробувам да го упалам, ми дава сигнал дека е слаба батеријата. Проаѓаат 10 минути се пали ко ништо да не било. Дали беше кобен тој пад, или треба да апдејтирам нешо софтвер? Фала.
Хардвер. Помини да смениме батерија, ако не е до тоа има уште 2-3 работи што може да бидат, али сите генерално скапички...

Член од
17 февруари 2011
Мислења
144
Поени од реакции
42
Нема хсим за новите верзии на софтвер за 5S којшто работи како што треба. Само до 7.0.6.
Мојот е на 7.1.2 и работи на rsim само што нема уште patch за мобилен интернет,другото се си е ок

Член од
25 август 2008
Мислења
160
Поени од реакции
9
Едно глупо прашање.дали од иос7 може да се врати на стариот иос 6.x ? Инаку ајфон 4 е тел.

Член од
8 август 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
ми се исклучи телефонот бидејки немав батерија и сега е веќе половина час на полначот но несака да се оклучи..излегува само логото со apple и црно...знае некој зошто е вака?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
ми се исклучи телефонот бидејки немав батерија и сега е веќе половина час на полначот но несака да се оклучи..излегува само логото со apple и црно...знае некој зошто е вака?
Види полни го убаво, ако не сака донеси го во сервис.

Kajgana Shop

На врв Bottom