900 или 1000,само не ме фаќај за збор.колку би коштало поправка на копчеро за заклучвење престана да ми работит ?
На кој модел на ајфон?колку би коштало поправка на копчеро за заклучвење престана да ми работит ?
Имаш ПП со ценаИмам 4S, ме заебава звучников од слушалката (изгледа од песок, прашина си еба мајката) и ко че зборувам слушам многу тивко. Има шанса да се смени, колку кошта? И дали можи нешто да се издува, да не мора да се отвара?
iPod Classic имаш веројатно со хард диск ... според постов очигледно дека хард дискот ти е зезнатiPod што му е пушта некој звук чуден како тропање од внатре, влегов во едно мени ги помина сите тестови, а уште не сака да работи се покажува таа папката со !. Не знам што му стана се заглави, од тогаш не сакаше да мрдне некако успеав да го ресетирам, да избришам се на него пак стара состојба. Не го пронаоѓа ни компјутерот, не сака да се конектира. Што може да е зафркнато? Веќе очигледно е дека нема живот.
Со гивеј го користиш ? имаш нешто под сим картичката или е неверлок ајфонот ?Здраво, корисник сум на iPhone 4 кој што е Jailbroken со ios4.2.1 дали може софтверот некако да се апгрејдне на 6.1.3 или 6.1.4 небитно дали ќе биде jailbroken или не битно ми е iOSот да се апгрејдне. Се тоа ќе си го платам на сервис само кажете ми дали може која е цената и каде да се упатам . Фала Однапред
Мислиш на No IMEI ? и за кој модел на ајфонАј и јас да прашам нешто што гоогле не успеа да ми го одговори
Дали некој од вас имал искуство со iPhone кој има BAD IMEI?
ако имал дали може да се оправи и да се користи во мкд?
Мислам на Bad IMEI = зенем на рати на пример и си престанал да плакаш (или е пријавен како украден) па операторот ја блокира твојата имеи адреса за да не добиваш конекција. Е сеа у америка сигурно неможе да се тргне оваа заштита и да се пушти телефонот во употреба освен ако не одиш во операторот и они да ти го отворат повторно. Но пишува дека бидејќи е блокиран на америнаксите мрежи може да работи на мрежи во другите земји. Станува збор за 5та генерација.Мислиш на No IMEI ? и за кој модел на ајфон
Ахам значи имеито е на BlackList ... нема да може да се отклучи секакоМислам на Bad IMEI = зенем на рати на пример и си престанал да плакаш (или е пријавен како украден) па операторот ја блокира твојата имеи адреса за да не добиваш конекција. Е сеа у америка сигурно неможе да се тргне оваа заштита и да се пушти телефонот во употреба освен ако не одиш во операторот и они да ти го отворат повторно. Но пишува дека бидејќи е блокиран на америнаксите мрежи може да работи на мрежи во другите земји. Станува збор за 5та генерација.
Иначе добив одговор на странски форум дека нема да работи на ниедна мрежа. Барем така викаат.
Другар што постојано си го зима претпоследниот модел прашуваше не беше за мене. Јас сум во потрага на некој што ке се врака од америка нареден месец да ми донесе една кутија од 5S не ми се плака тука астрономски суми за него. Или ако некоја мобилара даде фер понуда ондак ок зборам за fac.unlockedАхам значи имеито е на BlackList ... нема да може да се отклучи секако
со x-sim треба да се проба ама најверојатно и така нема да работи
зависи сега некои оператори отклучуваат и на блеклиста ама е дупло поскапо од обично за неверлок, пример околу 150 евра за блеклистед имеи
Мој совет ... батали
Мнооогу тешко се наоѓаат делови за ајпод тач ... која генерација ти е ? ако незнаеш провери тукаКолку би коштало замена на копчињата за заклучување и за +/- на гласот на iPod Touch 2G ?
И дали whited00r 6 може да им наштети на перформансите на ајподот ?
Пишав во мојот пост дека ми е 2 генерација. Иначе имав вајтдор ама нешто ми се укочи ајподот кога апдејтував нешто од цидија и после си се вратив на оригиналниот софтвер, него читав негде демек вајтдор лошо влијаел на векот на батеријата, на процесорот.. па затоа мислев некој со повеќе искуство да ми каже дали е тоа точно.Мнооогу тешко се наоѓаат делови за ајпод тач ... која генерација ти е ? ако незнаеш провери тука
чим ставај вајтдор значи имаш кец или двојка ... напротив побрзо работи со вајтдор и интерфејсот изгледа како поновите софтвери
Е јбг не приметив ... ај ако најдам странични ќе ти пишамПишав во мојот пост дека ми е 2 генерација. Иначе имав вајтдор ама нешто ми се укочи ајподот кога апдејтував нешто од цидија и после си се вратив на оригиналниот софтвер, него читав негде демек вајтдор лошо влијаел на векот на батеријата, на процесорот.. па затоа мислев некој со повеќе искуство да ми каже дали е тоа точно.
Другар што постојано си го зима претпоследниот модел прашуваше не беше за мене. Јас сум во потрага на некој што ке се врака од америка нареден месец да ми донесе една кутија од 5S не ми се плака тука астрономски суми за него. Или ако некоја мобилара даде фер понуда ондак ок зборам за fac.unlocked
Чекајте бре уште не почнал да се продаваколку ќе чини отклучувањето на iphone 5s/5c за да работи на македонскиве оператори .. ?
ако го имас factory unlocked нема да мораш да го отклучуваш. може да работи на било која мрежа во светот само треба да си ставиш картичка од твојот оператор.колку ќе чини отклучувањето на iphone 5s/5c за да работи на македонскиве оператори .. ?