Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
12 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
8
ако го имас factory unlocked нема да мораш да го отклучуваш. може да работи на било која мрежа во светот само треба да си ставиш картичка од твојот оператор.

знам дека factory unlocked е отклучен за сите картички... :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ајфонот го коритев без маска и сега се потешко и потешко се отклучува телефонот преку sleep/wakes копчето. Како можам тоа да го поправам? Ќе ви бидам благодарен

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
На кој модел на ајфон?
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:19 ---

Имаш ПП со цена
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:27 ---

iPod Classic имаш веројатно со хард диск ... според постов очигледно дека хард дискот ти е зезнат
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:29 ---

Со гивеј го користиш ? имаш нешто под сим картичката или е неверлок ајфонот ?

ако е со гивеј и слично "отклучен" тогаш не го апдејтувај зошто ќе ти се заклучи и нема да работи повеќе со гивеј ... ако е неверлок слободно направи си апдејт на ајтјунс, не кошта и не боли :)
--- надополнето: 10 септември 2013 во 20:29 ---

Мислиш на No IMEI ? и за кој модел на ајфон

Што значи ова? Дали можам да го апгрејднам iOSот од iTunes и дали можам iOS7 да користам?
Free Apple check: ----------------

IMEI: --------------------
Model: IPHONE 4 32GB BLACK
Activated: Yes
Telephone Technical Support: Expired
Repairs and Service Coverage: Expired
Purchase Date:
Contract Until: None
Blacklist Korea Networks:
Blacklist Australia Networks:
Blacklist Japan Networks:
Blacklist Telenor (Sweden):
Carrier: Buy carrier check!
SIM lock: Locked

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
исто така ми се искрши екранот од напред и од назад колку кошта од напред одделно и од назад цената за ставање нов тачот си работи супер.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Common problem имам со уредчево. Поточно се работи за iPod touch 2gen, ај батеријата уште си вергла некако, ама по одредено време џекот за слушалки почна да зеза, поточно коа ги брцам внатре, самиот уред ги држи лабаво, малте не и ги одбацува. Значи не го прави поранечното кликање при ставање на слушалки, звукот е пореметен - background, басови и некои вокали не се слушаат. Чаре и цена ако има за чарето?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Common problem имам со уредчево. Поточно се работи за iPod touch 2gen, ај батеријата уште си вергла некако, ама по одредено време џекот за слушалки почна да зеза, поточно коа ги брцам внатре, самиот уред ги држи лабаво, малте не и ги одбацува. Значи не го прави поранечното кликање при ставање на слушалки, звукот е пореметен - background, басови и некои вокали не се слушаат. Чаре и цена ако има за чарето?
Нема делови за ајподите освен екран и тач ...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Кога пишувам на фб, ми излегуваат некои чудни зборови и фрази... wtf? За iPod зборам

Paramour

Distinctively Different
Член од
6 октомври 2012
Мислења
125
Поени од реакции
71
Која цена иде ајфон 5 на старо кога би се решил да го продам?

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
На x-sim ми работи ајфон 4s, достапен сум, ми вртат, а ја неможам да вртам. И ставам кредит не ми стига кредиот. што би можело да биде, до тел или вип ??

Член од
6 јуни 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Здраво дечки да ве прашам нешто ако знаете... Неодамна купив iPhone 4, донесен од Шведска, го одкодирав се и сега ми бара ID i пасворд од претходниот газда на телефонот, а јас врска немам кој бил!! Да не знаете некое решение, ќе ве молам да ми кажете... Поздрав и секое добро!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Здраво дечки да ве прашам нешто ако знаете... Неодамна купив iPhone 4, донесен од Шведска, го одкодирав се и сега ми бара ID i пасворд од претходниот газда на телефонот, а јас врска немам кој бил!! Да не знаете некое решение, ќе ве молам да ми кажете... Поздрав и секое добро!
Мавај ресет.

Kajgana Shop

На врв Bottom