Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Kako mozam da izbrizam historia od copy/paste?!ili clipboard kako e vo android!inace imam iphone 4!care?!

Aham!a ostanuva negde na drugo mesto?toa e slika,mobilniov ne e moj,a covekot ne treba vidi takvi raboti!fala

Немај гајле :) Нема да си ја види ќерка му во такво издание :D

Здраво, имам повторно проблем со iphone 4s. Сакам да сетирам сетинзи за интернет ама во general нема таб network :S. Што да правам понатаму....

Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :((((((((
--- надополнето: 6 септември 2013 во 14:27 ---
Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :(((((((( ??????

Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :((((((((
Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :(((((((( ??????

Зашто е од 2008ма, време ти е за нов :)

Фрли го за ништо не го бива.

Некој да ми објасни што е финтата со x sim?

iPod што му е пушта некој звук чуден како тропање од внатре, влегов во едно мени ги помина сите тестови, а уште не сака да работи се покажува таа папката со !. Не знам што му стана се заглави, од тогаш не сакаше да мрдне некако успеав да го ресетирам, да избришам се на него пак стара состојба. Не го пронаоѓа ни компјутерот, не сака да се конектира. Што може да е зафркнато? Веќе очигледно е дека нема живот. :D

Здраво, корисник сум на iPhone 4 кој што е Jailbroken со ios4.2.1 дали може софтверот некако да се апгрејдне на 6.1.3 или 6.1.4 небитно дали ќе биде jailbroken или не битно ми е iOSот да се апгрејдне. Се тоа ќе си го платам на сервис само кажете ми дали може која е цената и каде да се упатам :). Фала Однапред

Здраво, корисник сум на iPhone 4 кој што е Jailbroken со ios4.2.1 дали може софтверот некако да се апгрејдне на 6.1.3 или 6.1.4 небитно дали ќе биде jailbroken или не битно ми е iOSот да се апгрејдне. Се тоа ќе си го платам на сервис само кажете ми дали може која е цената и каде да се упатам :). Фала Однапред

Прогуглај малце па можеби и без пари ќе поминеш :) !

Ај и јас да прашам нешто што гоогле не успеа да ми го одговори

Дали некој од вас имал искуство со iPhone кој има BAD IMEI?
ако имал дали може да се оправи и да се користи во мкд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom