Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
Kako mozam da izbrizam historia od copy/paste?!ili clipboard kako e vo android!inace imam iphone 4!care?!

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Здраво, имам повторно проблем со iphone 4s. Сакам да сетирам сетинзи за интернет ама во general нема таб network :S. Што да правам понатаму....

Член од
31 март 2011
Мислења
102
Поени од реакции
18
Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :((((((((
--- надополнето: 6 септември 2013 во 14:27 ---
Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :(((((((( ??????

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :((((((((
Imam iphone 3G so iOS 4.2.1 zostoooooo ne mozma da instaliram niedna aplikacija... ni viber ni facebook ni skype :(((((((( ??????
Зашто е од 2008ма, време ти е за нов :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Фрли го за ништо не го бива.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
iPod што му е пушта некој звук чуден како тропање од внатре, влегов во едно мени ги помина сите тестови, а уште не сака да работи се покажува таа папката со !. Не знам што му стана се заглави, од тогаш не сакаше да мрдне некако успеав да го ресетирам, да избришам се на него пак стара состојба. Не го пронаоѓа ни компјутерот, не сака да се конектира. Што може да е зафркнато? Веќе очигледно е дека нема живот. :D

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Здраво, корисник сум на iPhone 4 кој што е Jailbroken со ios4.2.1 дали може софтверот некако да се апгрејдне на 6.1.3 или 6.1.4 небитно дали ќе биде jailbroken или не битно ми е iOSот да се апгрејдне. Се тоа ќе си го платам на сервис само кажете ми дали може која е цената и каде да се упатам :). Фала Однапред

Член од
29 септември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
12
Здраво, корисник сум на iPhone 4 кој што е Jailbroken со ios4.2.1 дали може софтверот некако да се апгрејдне на 6.1.3 или 6.1.4 небитно дали ќе биде jailbroken или не битно ми е iOSот да се апгрејдне. Се тоа ќе си го платам на сервис само кажете ми дали може која е цената и каде да се упатам :). Фала Однапред

Прогуглај малце па можеби и без пари ќе поминеш :) !

Член од
11 април 2012
Мислења
4.607
Поени од реакции
5.302
Ај и јас да прашам нешто што гоогле не успеа да ми го одговори

Дали некој од вас имал искуство со iPhone кој има BAD IMEI?
ако имал дали може да се оправи и да се користи во мкд?

Kajgana Shop

На врв Bottom