Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
лесно е вака од компјутер и ја се нервирам сега зашто ми го избришаа или како не извадив мемори карта ама џабее све рекоа ке ве носиме во станица прјави едно друго еден што нејкеше да го даде телефонот дојдоа од алфите му извадија значки му земаа телефонот му бришеа све се надевам некој ке има клип....
Абе мислиш до сеа не сум се соочил со Алфи и со цајкани. Кога ќе им се „заканиш“ со барање на легитимациски број, тогаш ќе видиш дали така ќе се однесува со тебе.

Мене на концерт тоа ми го направија со шише вода. Ми вика отвори во ранец...отворам..што е ова?...вода...отвора мириса...а не дечко неможи и ми го фрла шишето на страна. Му побарав број на легитимација. Прво не сакаше ...па ајде..цитирав закон...и ми го вратија шишето :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Абе мислиш до сеа не сум се соочил со Алфи и со цајкани. Кога ќе им се „заканиш“ со барање на легитимациски број, тогаш ќе видиш дали така ќе се однесува со тебе.

Мене на концерт тоа ми го направија со шише вода. Ми вика отвори во ранец...отворам..што е ова?...вода...отвора мириса...а не дечко неможи и ми го фрла шишето на страна. Му побарав број на легитимација. Прво не сакаше ...па ајде..цитирав закон...и ми го вратија шишето :D
Кажи го законот друже, не си ги знаеме законите затоа така не третираат.

Инаку стварно е срамота тоа што го сториле, ама што и да очекуваш од партиски организации.

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3

Мене на концерт тоа цго направија со шише вода. Ми вика отвори во ранец...отворам..што е ова?...вода...отвора мириса...а не дечко неможи и ми го фрла шишето на страна. Му побарав број на легитимација. Прво не сакаше ...па ајде..цитирав закон...и ми го вратија шишето :D
Отидов брат да навивам и да се дерам во Белград последна работа што сакав да ја направам беше со џандари да се карам више ојде возот џабе беше све
а дојдоа и новинари е сега ке видиме што медиуми имаме

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Неверојатно, не ми се верува што читам овде.. o_O:confused: Имаше ли од други градови што добија корпа?

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
Неверојатно, не ми се верува што читам овде.. o_O:confused: Имаше ли од други градови што добија корпа?
да бе седев со 4 дечки еден од струмица друг од биотла трет од охрид и сите беа сами со коли дојдени буквално солзи им течеа не им се веруваше што се десило

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Неколку штипјани исто беа заебани ... вратени иако добија карти .. не е фер овоа шо го направија , гарант нивните места ги зеле некои од вмровчиња со повисока позиција ..

ти се серам у организацијата

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
да бе седев со 4 дечки еден од струмица друг од биотла трет од охрид и сите беа сами со коли дојдени буквално солзи им течеа не им се веруваше што се десило
Се договоривте како ќе реагирате?
Едит: Видов дека веќе сте реагирале и тоа е добро.
[
Порталот Скај објавува дека граѓанка која аплицирала со својата лична карта и матичен број за бесплатен билет за ракометниот натпревар меѓу Македонија и Полска, добила повратна информација дека веќе постои некој друг со нејзините податоци. Оваа системска грешка автоматски на тој начин исфрлила од „игра“ повеќе граѓани што се обиделе да аплицираат на истиот начин, за еден од илјадате билети што владата ги доделува за утрешниот натпревар заедно со бесплатниот превоз до Белград.

На прозорецот, додека аплицирала на официјалната страна, добила порака "Корисник со ист број на пасош лична карта, веќе постои во базата", наведува порталот и објавува фотографија.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Апел до сите кои имаат било каква снимка од тоа што се случувало вчера, снимките може да се извадат и покрај тоа што се избришани.

Има програмче CardRecovery со кое може да ги извадите податоците, пробајте велат дека функционира на сите картици.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Во Македонија, законот те крши тебе... Полициска држава тоа е, не знам што да кажам. Еднаш нешто да помине без никакви проблеми или местење!

Kajgana Shop

На врв Bottom