Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
23 јануари 2012
Мислења
11
Поени од реакции
11
1000 sigurno nemase :mad: kako i sekoe cudo kaj nas denes ke kazat na Sitel na Kanal 5 site 1000 dobitnici zaminaa za Belgrad, nikoj nema da kaze za 200-te dushi so izmrznavme na -10 stepana 2 saata za na kraj za malce i kotek da jademe zasto sme snimale!!

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
1000 sigurno nemase :mad: kako i sekoe cudo kaj nas denes ke kazat na Sitel na Kanal 5 site 1000 dobitnici zaminaa za Belgrad, nikoj nema da kaze za 200-te dushi so izmrznavme na -10 stepana 2 saata za na kraj za malce i kotek da jademe zasto sme snimale!!
Па пријавете на некој од опозиционите медиуми, и онака со душа чекаат да објават некоја ваква вест. :confused:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Подобро да не даваа бесплатни билети :facepalm:

А дознаа медиумите за настанов? Пошто уште никој нема пишано.
Абе они знаат, ама на шител не им одговара да пишат како што е :D

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Абе што се летате. Овие сигурно се тројца различни, со исто име.... а дека идат од ВМРО членови тоа и мало дете знае....

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
нема да има нигде по медиумиве ги жалам само дечките од битола охрид гевгелија итн што со тој трошок ке отидеа за белград

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Срамота вие слепи се прават, на шител истото ќе го кажат дури може да кажат и дека пуемиеуот покрај тие 1000 влезници дал и уште 500 бесплатни влезници од свој џеб. Евентуално вечер на Алфа може да спомнат дека ништо не било регуларно или нешто во тој стил, а од другите медиуми очекувајте мачкање очи само ништо повеќе.
Добро бе луѓе до кога ќе биде овој народ третиран како овца?! Се однесуваат ко цела нација да е со потпросечна интелегенција.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не ми се верува што читам утрово...
Ја се навикнав веќе на вакви работи, мене нема да ми се верува ако све пројде во најдобар ред

Срамота вие слепи се прават, на шител истото ќе го кажат дури може да кажат и дека пуемиеуот покрај тие 1000 влезници дал и уште 500 бесплатни влезници од свој џеб. Евентуално вечер на Алфа може да спомнат дека ништо не било регуларно или нешто во тој стил, а од другите медиуми очекувајте мачкање очи само ништо повеќе.
Добро бе луѓе до кога ќе биде овој народ третиран како овца?! Се однесуваат ко цела нација да е со потпросечна интелегенција.
Јас очекувам да кажат дека им делеле и чај и сендвичи по пат :pos:

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
Мн интересен клип снимив ама после 10 закани дека ке јадам котек и 10 џандари околу мене со еден попаметен у мени што ми чепкаше ојде клипот

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Мн интересен клип снимив ама после 10 закани дека ке јадам котек и 10 џандари околу мене со еден попаметен у мени што ми чепкаше ојде клипот
Како смеат да ти го земаат мобилниот?...Што не му зеде број на легитимација да го пријавиш?!
:eek:

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
Како смеат да ти го земаат мобилниот?...Што не му зеде број на легитимација да го пријавиш?!
:eek:
лесно е вака од компјутер и ја се нервирам сега зашто ми го избришаа или како не извадив мемори карта ама џабее све рекоа ке ве носиме во станица прјави едно друго еден што нејкеше да го даде телефонот дојдоа од алфите му извадија значки му земаа телефонот му бришеа све се надевам некој ке има клип....

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Дан сакаше "случајно" ти да добиеш карти :)

Kajgana Shop

На врв Bottom