Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
1000 sigurno nemase :mad: kako i sekoe cudo kaj nas denes ke kazat na Sitel na Kanal 5 site 1000 dobitnici zaminaa za Belgrad, nikoj nema da kaze za 200-te dushi so izmrznavme na -10 stepana 2 saata za na kraj za malce i kotek da jademe zasto sme snimale!!

1000 sigurno nemase :mad: kako i sekoe cudo kaj nas denes ke kazat na Sitel na Kanal 5 site 1000 dobitnici zaminaa za Belgrad, nikoj nema da kaze za 200-te dushi so izmrznavme na -10 stepana 2 saata za na kraj za malce i kotek da jademe zasto sme snimale!!

Па пријавете на некој од опозиционите медиуми, и онака со душа чекаат да објават некоја ваква вест. :confused:

Подобро да не даваа бесплатни билети :facepalm:

А дознаа медиумите за настанов? Пошто уште никој нема пишано.
Абе они знаат, ама на шител не им одговара да пишат како што е :D

Абе што се летате. Овие сигурно се тројца различни, со исто име.... а дека идат од ВМРО членови тоа и мало дете знае....

нема да има нигде по медиумиве ги жалам само дечките од битола охрид гевгелија итн што со тој трошок ке отидеа за белград

Срамота вие слепи се прават, на шител истото ќе го кажат дури може да кажат и дека пуемиеуот покрај тие 1000 влезници дал и уште 500 бесплатни влезници од свој џеб. Евентуално вечер на Алфа може да спомнат дека ништо не било регуларно или нешто во тој стил, а од другите медиуми очекувајте мачкање очи само ништо повеќе.
Добро бе луѓе до кога ќе биде овој народ третиран како овца?! Се однесуваат ко цела нација да е со потпросечна интелегенција.

Не ми се верува што читам утрово...
Ја се навикнав веќе на вакви работи, мене нема да ми се верува ако све пројде во најдобар ред

Срамота вие слепи се прават, на шител истото ќе го кажат дури може да кажат и дека пуемиеуот покрај тие 1000 влезници дал и уште 500 бесплатни влезници од свој џеб. Евентуално вечер на Алфа може да спомнат дека ништо не било регуларно или нешто во тој стил, а од другите медиуми очекувајте мачкање очи само ништо повеќе.
Добро бе луѓе до кога ќе биде овој народ третиран како овца?! Се однесуваат ко цела нација да е со потпросечна интелегенција.
Јас очекувам да кажат дека им делеле и чај и сендвичи по пат :pos:

Мн интересен клип снимив ама после 10 закани дека ке јадам котек и 10 џандари околу мене со еден попаметен у мени што ми чепкаше ојде клипот

Мн интересен клип снимив ама после 10 закани дека ке јадам котек и 10 џандари околу мене со еден попаметен у мени што ми чепкаше ојде клипот

Како смеат да ти го земаат мобилниот?...Што не му зеде број на легитимација да го пријавиш?!
:eek:

Како смеат да ти го земаат мобилниот?...Што не му зеде број на легитимација да го пријавиш?!
:eek:

лесно е вака од компјутер и ја се нервирам сега зашто ми го избришаа или како не извадив мемори карта ама џабее све рекоа ке ве носиме во станица прјави едно друго еден што нејкеше да го даде телефонот дојдоа од алфите му извадија значки му земаа телефонот му бришеа све се надевам некој ке има клип....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom