Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Мартин зезна работа, иначе ќе имавме информации од прва рака, ова де, тераса.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мартин зезна работа, иначе ќе имавме информации од прва рака, ова де, тераса.
Тука сум уште . Горе на железничка нема жив петел и воз нема . Ладно е нама да излезат горе додека не дојде возот . Ама слушам пеење
Сеа дефинитивно легнувам . поз

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Со среќа на тие што се пронајдоја на листата!
Но таква ни е државава што не може без лажирање да помине ништо. Во ред е дека голем дел се избрани легално, но сигурно има и многу имиња внесени одпосле од страна на некое лице. Како и да е, еве јас да изнесам што ми е сомнително и што ме наведе да помислам дека дел е наместено.
1. Нашава Македонија во која се е наместено(анкети, конкурси, тендери)...
2. На листава со добитници овјавена на ovaemakedonija.mk почнуваќи од реден број 401 па до 416, ми изгледа како да се вметнати отпосле во листава, при што тој што ги вметнал напрај грешка па ги прикажал и имињата на табелите во полето со името на добитникот.
3. Малку чудно, можеби е само случајност ама 410 и 411 исто презиме, едно под друго на листата а и двете со мкд подршка внесени од тастатура.

Кај нас ништо не успева без местење!!! :D
Овие од 401 до 416 се единствените од сите 1000 на списокот, кај кои после редниот број нема точка. Сите се напишани со кириличен фонт, а има и такви со исти презимиња. Случајност, yeah right. :sneaky:

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.011
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Мајката во ПИЧКА да им ја ебам на организаторите !!! Останавме надвор и измрзнавме како будали некои, најмалку 150 луѓе. Од 4 саат па натаму, тој што дошол, останал надвор. ВАКА ЛИ СЕ ОРГАНИЗИРА БЕ. Ај јас сум од скопје, што правиме со оние што дојдоа од другите градови??? Кој со организиран превоз кој со такси, ПА ПАРИ СЕ ДАДЕНИ за да се дојде бе. СРАМОТА НЕВИДЕНА!!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Мајката во ПИЧКА да им ја ебам на организаторите !!! Останавме надвор и измрзнавме како будали некои, најмалку 150 луѓе. Од 4 саат па натаму, тој што дошол, останал надвор. ВАКА ЛИ СЕ ОРГАНИЗИРА БЕ. Ај јас сум од скопје, што правиме со оние што дојдоа од другите градови??? Кој со организиран превоз кој со такси, ПА ПАРИ СЕ ДАДЕНИ за да се дојде бе. СРАМОТА НЕВИДЕНА!!!
Што се случи, кажи поише. Не отидовте никој или отишле само дел т.е. тие што дошле на време?

Коментари на фб:
SRAMOTA!!!! So karta ne me pustija da vlezam!!!!!! Ne mi se veruva!! Izmrznav!!

dali 4-500 dusi vlegoa so cekavme nemase ni tolku .... c c c c

izmrznavme pred vrata dojdovme vo 3 ipol do 5ipol cekavme izbran sum 725 broj katastrofa cel zivot ke odime nazad da ti se pluknam u drzavata.....

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.011
Што се случи, кажи поише. Не отидовте никој или отишле само дел т.е. тие што дошле на време?
Дојдов 5 до 4 таму. Чекавме до 5.35 некаде, тогаш замина возот, кој влегол и како влегол не знам. Знам дека останавме еден куп надвор што бевме извлечени, полицајците што стоеа на врата, пуштаа до 5 и 5 некаде, после тоа , престанаа со пуштање, и се симнаа уште полицајци доле. Не ни кажуваа ништо, повеќе од пола саат, НИЕ НЕ СМЕ ОРГАНИЗАТОРИ ни велеа. :mad::mad::mad::mad: Возот се наполнил и тргна во 5 и 35. :mad::mad::mad:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Алал нека им е, организираат 1000 луѓе во воз за 500 луѓе. Да разберам да е потребна виша математика за оваа пресметка, али собирање и одземање...

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
Леле каков сакал беше пуштееееен аууууууууууууууууууууууу срамота среќа сто сум од Скопје.
Од 4 саат дрмевме сите надвор некој 600 700 души дали беа сите со карти ретки беа без карти дека беше кажано ако не се исполни бројот идат тие што ке се најдат на железничка.за 1 саат дали 200 души пуштија и на брзинка од 5 до 5 и 30 пуштија пола од тие надвор и наеднаж ги блокираа вратите демек се монтирало уште вагони.
Го слушнавме возот како си тргна почнавме да се буниме полицијата почна да не брка некој снимаше им ги земаа мобилните и тоа беше тоа остана надвор 150 души ги имаше од Битола Охрид Велес Струмица со солзи си идеа и броеви кажуваа кој се и све.....Срамота

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ова е доказ дека дотичните од врвот си направија само една добра реклама, 1000 души бесплатно пратиле во Белград навидум, пошто нели оваа влада работи 24/7 само за народот! СРАМОТА! Ова никаде го нема само кај нас. И после оти цел свет ни се смее, епа ќе ни се смее! :mad: Некој можда и од Охрид тргнал во никое време да дреме на студот на железничка за на крајот да го добие од трите најголемото!

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
Имаше со спиокот луге од горе ни мавтаа демек нема место све е пуно.а се јавивме на тие што ги пуштија имало место по вагоните 1000 души во никој случај немаше

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.456
Поени од реакции
2.011
Пред мене беа двајца од Струга, не отидоа, до мене беше еден од Гевгелија дојден специјално за тоа и тој не влезе. После се симна едно девојче, со солзи во очите, ОД ВАГОН ЈА ИЗВАДИЛ џандарот смрден, а извлечена била, и се јавиле. Ја фатил за рака, ти излегувај. Имаше луѓе бувкално од секаде дојдени. :mad: СКАНДАЛ, каков што само ние знаеме да направиме.
СРАМОТА!

Член од
6 април 2007
Мислења
10
Поени од реакции
3
А виде ли тоа детето коа го залепија за ѕид и коа му се дереа па луге снимаа па им проверуваа алфите телефоните зашто е снимано???

Kajgana Shop

На врв Bottom