Тука сум уште . Горе на железничка нема жив петел и воз нема . Ладно е нама да излезат горе додека не дојде возот . Ама слушам пеењеМартин зезна работа, иначе ќе имавме информации од прва рака, ова де, тераса.
Овие од 401 до 416 се единствените од сите 1000 на списокот, кај кои после редниот број нема точка. Сите се напишани со кириличен фонт, а има и такви со исти презимиња. Случајност, yeah right.Со среќа на тие што се пронајдоја на листата!
Но таква ни е државава што не може без лажирање да помине ништо. Во ред е дека голем дел се избрани легално, но сигурно има и многу имиња внесени одпосле од страна на некое лице. Како и да е, еве јас да изнесам што ми е сомнително и што ме наведе да помислам дека дел е наместено.
1. Нашава Македонија во која се е наместено(анкети, конкурси, тендери)...
2. На листава со добитници овјавена на ovaemakedonija.mk почнуваќи од реден број 401 па до 416, ми изгледа како да се вметнати отпосле во листава, при што тој што ги вметнал напрај грешка па ги прикажал и имињата на табелите во полето со името на добитникот.
3. Малку чудно, можеби е само случајност ама 410 и 411 исто презиме, едно под друго на листата а и двете со мкд подршка внесени од тастатура.
Кај нас ништо не успева без местење!!!
Што се случи, кажи поише. Не отидовте никој или отишле само дел т.е. тие што дошле на време?Мајката во ПИЧКА да им ја ебам на организаторите !!! Останавме надвор и измрзнавме како будали некои, најмалку 150 луѓе. Од 4 саат па натаму, тој што дошол, останал надвор. ВАКА ЛИ СЕ ОРГАНИЗИРА БЕ. Ај јас сум од скопје, што правиме со оние што дојдоа од другите градови??? Кој со организиран превоз кој со такси, ПА ПАРИ СЕ ДАДЕНИ за да се дојде бе. СРАМОТА НЕВИДЕНА!!!
Дојдов 5 до 4 таму. Чекавме до 5.35 некаде, тогаш замина возот, кој влегол и како влегол не знам. Знам дека останавме еден куп надвор што бевме извлечени, полицајците што стоеа на врата, пуштаа до 5 и 5 некаде, после тоа , престанаа со пуштање, и се симнаа уште полицајци доле. Не ни кажуваа ништо, повеќе од пола саат, НИЕ НЕ СМЕ ОРГАНИЗАТОРИ ни велеа. Возот се наполнил и тргна во 5 и 35.Што се случи, кажи поише. Не отидовте никој или отишле само дел т.е. тие што дошле на време?
Па воа па
Кај ти е мобилката?