Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се :):)
па излези на терасата јеботе! :D

eх, Види Фотос ме претркал... :oops:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Иначе Јас се осеќам ко да сум добил карта. У соба ми е ладно ко на железничка да дремам.
Не за џабе 35. по ред бев на списокот.:D

/sign out

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Да му отидеме пред зграда за саат време, и да му пееме Излези момче... :pos:
не не, појако ќе биде другиов Мартин што го извлекоја (мислам дека Миланез е), да му пее на Мартин (Интерашов) - Излези момче... тоа е љубов! :pos:

него, штом сме веќе кај тоа, и така сме оф-топик....

ова е тоа „обединување“ што се случува при успех на наша репрезентација, го има у воздухот, секаде се приметува, еве дури и на Кајгана... коа се работи за ракометариве, фрчат лајкови меѓу Интераши и Миланези, Мадридисти и Каталонци, атеисти и верници, Леандра и Цитро.... едноставно, љубов! :pos:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Од мојот град знам тројца што добија карти,а нема да одат..
гледам јас после ке отидат 500 души од тие 300 со карти..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
А кога не одат што кој к** се пријавуваат? Еве можев и јас да се пријавам, али испитот не ми дозволува и поштено си направив игнор на целата ситуација.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Од мојот град знам тројца што добија карти,а нема да одат..
гледам јас после ке отидат 500 души од тие 300 со карти..
Не грижи се ти, ќе го пополнат местото другите што не добиле, а ги има многу. :pos:

Леее не знам што пишувам, само се едитирам! Ми се спие. :facepalm:
Ајде лека ноќ на сите фала ви што ме насмеавте, се читаме утре! :P

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.960
А замисли да имаш воз за фаќање за неколку саата а уште дремеш на кајгана :icon_lol:
А ако си од далеку ќе чекаш до 4 дремејќи на кајгана со надеж дека некој ќе те телепортира до Ск :)
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 03:16 ---
А кога не одат што кој к** се пријавуваат? Еве можев и јас да се пријавам, али испитот не ми дозволува и поштено си направив игнор на целата ситуација.
Не се сите поштени како тебе. :D
Инаку јас знаев дека нема да можам да појдам одма до СК па не се ни пријавив

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
ова е тоа „обединување“ што се случува при успех на наша репрезентација, го има у воздухот, секаде се приметува, еве дури и на Кајгана... коа се работи за ракометариве, фрчат лајкови меѓу Интераши и Миланези, Мадридисти и Каталонци, атеисти и верници, Леандра и Цитро.... едноставно, љубов! :pos:
Море остај тоа....него оваква еуфорија ме мавна коа игравме кошарка со Шпанија.....вечерта око не склопив.

А денес додатен филинг ми се дечкиве што ќе имаат најубава авантура во младоста,патување со воз до Белград ,а никој не познаваш,се со цел да си ги видиш хероите на терен и да си ги бодриш.

Дечките рачунајте денес секој од нив во просек да има станато во 11h....до 5h кога тргнува возот,ќе имаат зад себе 18h будност.....по возот поголемиот дел нема око да сколопат....а од кога ќе стасаат таму 14.30-15h до 22.30h ќе нема кај ни да се потпрат,а камо ли да дремнат.....значи вкупно околу 36 саати:eek: ,поголемиот дел од нив нема да има око склопено.....а рачунајте каде е тука заморот од навивање и сл.

Јака им душа....ама ќе го памтат ова цел живот.:)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ја не ни аплицирав ебате,, немам срека во вакви работи. Последен пат најблизу бев во Супер Бинго кога за малце ке добиев 50 денари доколку ми паднеа последните 2 бројки од серискиот број. Ја имав 34 а падна 43.

Срекен Пат на оние кој ке патуваат за Белград.

Kajgana Shop

На врв Bottom