Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
907wgl.jpg

j626w6.jpg

Малку шала
Сега се на потег Carl Sagan и другите дежурни плукачи до форумот да ни држат предавања како Груевски не треба да троши пари за ова, зошто пријавувањето се врши преку интернет па некои луѓе немаат пари ни за леб а камоли за компјутер и интернет :D А Dardan-ia ќе прашува дали има 25% во овие 1000. :pos:

Убаво да си поминете сите што се избрани од форумот.(y)
Јас касно дознав. :(

Ајде со лесно нека е и победа да ни донесете со вагоните од прва класа :)
И Александар остави на некој бројче од девојка ти да ја дружат по пат :)))

Уф срцево 2-3 пати ми застана кога прочитав презиме слично на моето, али сепак ова е одлична идеја.(y)

ima nekoj od prilep ili od bitola sto e izvlecen da delime prevoz do sk neka pisi vo pp

Дечкото со мајка му што ја пријавил ме пресмеа :pos: Сега качи ја воз и нека оди да навива!

Знам неколку души шо им се стемни коа им кажаа дека добиле карта. Се пријавиле на заебанција...

Со среќа на тие што се пронајдоја на листата!
Но таква ни е државава што не може без лажирање да помине ништо. Во ред е дека голем дел се избрани легално, но сигурно има и многу имиња внесени одпосле од страна на некое лице. Како и да е, еве јас да изнесам што ми е сомнително и што ме наведе да помислам дека дел е наместено.
1. Нашава Македонија во која се е наместено(анкети, конкурси, тендери)...
2. На листава со добитници овјавена на ovaemakedonija.mk почнуваќи од реден број 401 па до 416, ми изгледа како да се вметнати отпосле во листава, при што тој што ги вметнал напрај грешка па ги прикажал и имињата на табелите во полето со името на добитникот.
3. Малку чудно, можеби е само случајност ама 410 и 411 исто презиме, едно под друго на листата а и двете со мкд подршка внесени од тастатура.

Кај нас ништо не успева без местење!!! :D

Знаењето е сила, знаењето е моќ - ќе си одам на колоквиум сепак.... :oops:

Same, same. Задутре полагам. Барем ќе учам.

Лузерски си се тешимe сеа. :D

Абе како да знам дека сум јас тој ебаго нема ли да не известат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom