Илуминати

Член од
9 септември 2013
Мислења
159
Поени од реакции
73
Па стварно нема смисла бе. Во кина има еден милион невработени, а тебе уво не ти чуе, а за вакви глупости се интересираш. Илуминати не постојат, и не се замарај.(Освен ако не си трол, па да тепаш време, а останатите да пробуваат и даваат напор од петтини жили да те убедат во нешто што веќе го знаеш)
Jas ne gi teram tolku da se razmnozuvaat,pa potoa da rabotat za 50 evra ili da bidat nevraboteni,iluminatite postoele,denes ne postojat toa mi e jasno.Dobro od denes ke se skoncentriram na toa kolku kinezi ne rabotat,koi se tie,kolku se nevraboteni i sl.
Sekoj covek si ima razlicni mislenja i celi,toa se vika identitet,a mojot identitet se razlikuva mnogu od vasiot.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Последните постови ги избришав поради оф-топик. Гајле ни е нас за државата, определбата и сајбер индетитетот. Темата е Илуминати и треба да се држите до нејзе.

Продолжете со дискусија. :)

Член од
30 септември 2013
Мислења
25
Поени од реакции
10
Темава ја отворам колку да биде присутна.

Имам мал материјал околу Илуминати или Култот за Окото Кое Гледа Се (извинете за преводот, ама тој ми беше најдобар).

Воедно би сакал да ве прашам, дали некој од вас знае нешто за овој култ и со што тој се занимавал.

П.С- Знам и ја да користам гугл, и информациите би било пожелно да се на македонски. =)))

Ете така, и ја да си отворам една тема после подооолго време.
Илуминат или просветлен е човек близок до горните структури свесен за своите моќи.Познати илуминати беа Џордано Бруно,Никола Коперник,Давинчи, и некои луѓе од нашите простори кои не сакаме да ги објавиме.

Член од
9 септември 2013
Мислења
159
Поени од реакции
73
Илуминат или просветлен е човек близок до горните структури свесен за своите моќи.Познати илуминати беа Џордано Бруно,Никола Коперник,Давинчи, и некои луѓе од нашите простори кои не сакаме да ги објавиме.
Давинчи илуминат!Има периоди од неговиот живото за кои никој незнае ништо,има мистерии околу неговото животно дело,неговите дела и идеи ,но никогаш не сум слушнал дека е илуминат.За Коперник знам многу малку за жал и не можам тоа со факти да го негирам,но во секој случај го негирам.Видов дека сте илуминат и дека така се чуствувате од претходните теми,и да ве прашам што ве прави илуминат?
Ако според вашата дефиниција тоа се илуминати тогаш и апостолите биле илуминати и сите останати ванѓи и други луѓе кои ја предвидуват иднината се илуминати.Ако сум грешка ве молам поправете ме.
П.С. Ако сте за дискусија некогаш распаложен за оваа тема,јас секогаш сум,ме интересираат тие задгробни приказни,демони и сл. иако не верувам во нив.Позз.

Член од
10 јануари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
3

Сакаш да кажеш дека си еден од нив????

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Death comes in threes.

- Paul Walker
- Nelson Mandela
- ( ? ? ? )

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Видеата со скриени и отворени пораки намерно се оставени јавноста да ги гледа со тоа им се зголемува контролата врз масите и нивната моќ. Затоа што во нив има куп сублиминални пораки.

Него еј јас сум забеганиот тој кој што гледа филмови без превод на неколку европски јазици, преведува симултано од англиски на македонски со објаснување од каде е дојдено до тој поим од изворно латински. Да и не ми е јасно како илуминатите не можат да го контролираат јутуб.

Kajgana Shop

На врв Bottom