Па нема да ме изненади доколку ВМРО-ДПМНЕ после извесно време се откаже и од Иванов и повторно да и' се извини на македонската јавност што го кандидирала за претседател (како што направија со Борис Трајковски)!Истиот тип на навреди, како сега спрема Иванов, беше арсеналот на напади на истата група на луѓе...
Сети се колку изгуби тогашното ВМРО со тогашниот лидер поради тој потег...Па нема да ме изненади доколку ВМРО-ДПМНЕ после извесно време се откаже и од Иванов и повторно да и' се извини на македонската јавност што го кандидирала за претседател (како што направија со Борис Трајковски)!
Многу... Исто како и СДСМ што губеле заради своите глупости... И како што гледам и читам, не престануваат со глупости... ни едните, ни другите!Сети се колку изгуби тогашното ВМРО со тогашниот лидер поради тој потег...
Спектакуларен предизборен кикс на Иванов!И после Реален ќе ми кажува дека Иванов немал ставови...
Еве негов став во врска со демократијата во Македонија:Си има човекот став, пукнете од мака!
Хахаха... Прав си. Веднаш на потпис го ставам неговиот прв јасно искажан ставИ после Реален ќе ми кажува дека Иванов немал ставови...
Еве негов став во врска со демократијата во Македонија:Си има човекот став, пукнете од мака!
Нека му е ласна земјата.Пет години од смртта на претседателот Борис Трајковски
четврток, 26 февруари 2009Денеска се навршуваат пет години од авионската несреќа во која загинаа претседателот Борис Трајковски и осуммина негови соработници и членови на екипажот
И он беше за "легендарните политичари" непознат провинцијалец, недоклесан, неелоквентен, со еден збор недостоен да биде Претседател на Република Македонија. Покажа на сите што значи да се сака Македонија и да се биде вистински Претседател на Република Македонија!!!Пет години од смртта на претседателот Борис Трајковски
четврток, 26 февруари 2009Денеска се навршуваат пет години од авионската несреќа во која загинаа претседателот Борис Трајковски и осуммина негови соработници и членови на екипажот
Само сакам да ве потсетам...
Поголем кикс од фрчко никој нема направено како иде извозот на млекото?:tv:Спектакуларен предизборен кикс на Иванов!
Така викавте и за Бранко пред 5години и кога оп Бранко претседател,изгледа ни овој пат јасновидците не им се наклонети на ДПМНЕ.Не не.. Дефинитивно тој Фрчкоо.. Не е за прецедател..