Изборни резултати од Претседателски избори 2009 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување

За кого ке гласате на следните претседателски избори?

• Ѓорѓи Иванов (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 313 39,0%
  • Љубомир Фрчковски (СДСМ)

Гласови: 126 15,7%
  • Нано Ружин (ЛДП)

Гласови: 23 2,9%
  • Mируше Хоџа (ДПА)

Гласови: 1 0,1%
  • Љубе Бошковски (независен кандидат)

Гласови: 141 17,6%
  • Имер Селмани (Нова Демократија)

Гласови: 68 8,5%
  • Нема да гласам (или сеуште неопределен)

Гласови: 74 9,2%
  • Агрон Буџаку (ДУИ)

Гласови: 3 0,4%
  • Ќе го поништам ливчето, никој не ми се допаѓа.

Гласови: 53 6,6%

• Вкупно гласачи
    802
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Чуден народ у пич.......имам чувство дека само бранко може да го спаси овој народ и оваа држава, од кој гаќите му се тресат и на Г'ујо.

Еј а сеа пошо имате апсолутна власт може и ќе ја намалите македонската азбука од 31 на 30 букви.......нели без „Р“
Да ќе ни смени име и знаме уште едно 15-16 пати и ќе шитне некое државјанство патем и спасувањето ќе биде завршено. Толку глуп народ значи немало и не верувам дека некогаш ќе има. Рошавиот ќе не спасувал...бог да чува и да брани.

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
Да ќе ни смени име и знаме уште едно 15-16 пати и ќе шитне некое државјанство патем и спасувањето ќе биде завршено. Толку глуп народ значи немало и не верувам дека некогаш ќе има. Рошавиот ќе не спасувал...бог да чува и да брани.
Наполно се согласувам со тебе. Волку глуп народ немало и нема да има!

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Народот што е глуп глуп е, но се избра, честитки до победниците. Сега да видиме кога ВМРО ја има комплетната власт што ќе биде, не можете да ги осудите СДСМ за секоја грешка како до сега па...абе ќе цвета државата сега готово :pos2: Се е ваше очекувам во државава се да биде во најдобар ред :smir:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нема човек во Македонија, освен некои србенди, кој не се радува денес.

Член од
17 јули 2008
Мислења
544
Поени од реакции
18
Нема човек во Македонија, освен некои србенди, кој не се радува денес.
Има има...и тоа како многу има, поготово оние со здрава свест и разум. А вас оваа радост ќе ви остане, зашо од сега натаму осеќам дека ќе следи само тага и бол на сите вистински Македонци!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Чуден народ у пич.......имам чувство дека само бранко може да го спаси овој народ и оваа држава, од кој гаќите му се тресат и на Г'ујо.

Еј а сеа пошо имате апсолутна власт може и ќе ја намалите македонската азбука од 31 на 30 букви.......нели без „Р“

И конечно ќе можете да го искорените вашиот компекс, наречен СДСМ...ваљда и да не слушаме како со вашите прљави усти, го грдите тоа убаво име :wink:, затоа што сега си ја имата целата апсолутна власт у МК, така да за секоја случка ќе бидете само вие одговорни.
(пред да го читате постов имајте на ум дека не сум член ниту симпатизер на партија)

Сачекај Пеце па да видиш кад се врати Бане кучи пијан...

Мене највише ме нервира шо овие се баш оФци, абе за претседател се гласа за индивидуата бе а не за Партијата, на овој му давам пола мандат преку сила сам ќе се откаже, типов е тоталка промашен потег на Владеачкава партија..ако Груо го кандидираше и поддржеше Амди Барјам за ромот ли ќе гласавте бе.....а па овие другиве овој препотентниов надуванко шо стварно има реторички можности да јаде гоВна ко никој(со негов вокабулар кажано) немаше никакви шанси сепак мислам дека ова се е масло на Шефот, сите од стара гарда полека но сигурно плански ги елиминира и ќе праи голем преокрет(верујте), во секој случај мислам дека вториов беше подобар избор али јебига кој ме праша мене

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Ivanov nema vistinski legitimitet i moralen kredibilitet da bide pretsedatel. Ako se zemat predvid i nevazeckite glasacki livcinja, ispaga deka samo okolu 37.5% gragani glasale. :toe:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
очекувајте оскапување во Македонија,мора да се соберат потрошените пари.пичка му матерна ова народ ли е или говеда.колку пари се потрошија ееееееееејјјјјјјј глупаци свестетесе. излегле ондека ми веат знамиња а дома немаат леб да јадат.за стила,елечиња шартончиња се продават додека некои пикаат голема сума в џеп.пичкаму матерна и на сдсм и на вмро.како не фати едно торнадо се да сотри овде од овај народ не бидува ништо.кој ве ебе на тие што не му се свиѓа постов бришете го или банирајте само едно да ви кажам априлили помина вие магарина и магарици останавте.не е лага ова некој ќе јади некој ќе го гледа.здарви и живи да се тие што не се партиски определени.другите господ напомош сто вели педерот фрчко:salut:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Има има...и тоа како многу има, поготово оние со здрава свест и разум. А вас оваа радост ќе ви остане, зашо од сега натаму осеќам дека ќе следи само тага и бол на сите вистински Македонци!
Сакаш да кажеш Фрчко би бил подобар кандидат од Ѓорѓе? Не сум симпатизер на ниедна партија ама баш затоа што народов има здрава свест и разум го одбра Иванов, иако и двајцата не ми правеа ќејф, подобро Иванов отколку некој што менува ставови постојано и што има далаверџиско минато.

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Сакаш да кажеш Фрчко би бил подобар кандидат од Ѓорѓе? Не сум симпатизер на ниедна партија ама баш затоа што народов има здрава свест и разум го одбра Иванов, иако и двајцата не ми правеа ќејф, подобро Иванов отколку некој што менува ставови постојано и што има далаверџиско минато.
Баш дека нема никакво минато не го бива, безрбетник ми е некако..

Дај Боже да се покаже дека грешам и дека ќе се покаже чоекот шо на сите би ни идело во прилог тој е нели претседател за сите граѓани а не само за вмровците

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Пеце...
Таква ароганција е својствена само на СДСМ...народот бил глуп...
Ај сега чекајте влез во НАТО и ЕУ и продавајте приказни за демек изолација...

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Баш дека нема никакво минато не го бива, безрбетник ми е некако
Според мене поарно да нема некое богато политичко минато, отколку да има минато како на Фрчковски. Замисли Фрчкоски да ни ја претставуваше Македонија еј .... :jaj:

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Според мене поарно да нема некое богато политичко минато, отколку да има минато како на Фрчковски. Замисли Фрчкоски да ни ја претставуваше Македонија еј .... :jaj:
Абе никој у пи*ку матер!!! двајцата се за никаде :D

Член од
28 декември 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
го чувте ли Фрчко ... Господ да и бил напомош на Македонија ... загреови па и раце му чукаат :pos2::pos2:
Еве го на фрчко господот на помош...одма стаса да помогне. :helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom