после овие гадни игри ја сум за мируше
нема на право, таму е законот од 2004, а ова е од покасно, едоставно не го упдатеувале страната ај провери прво пред да пишиш
Кој се клади со мене дека еден ќе нема?Во петок во 21:00 на А1 ќе биде завршното тв-соочување на кандидатите за претседател, е сега не знам дали конечно пак ќе се соберат сите или пак некој ќе го нема.
А тоа се?lazni anketi, lazni brojki poveke od jasno e koj ke go trca vtoriot pretsedatelski krug
Јас сум ЗА!2 круг.
Љубе Бошковски и Ѓорге Иванов.
Немој, воопшто не би било интересно такаВтор круг Фрчкоски Иванов
откога па ти стана љубител на фрчковскиВтор круг Фрчкоски Иванов
Повеќе гласови би имал Бошкоски од Фрле, Нано и Мируше заедно. Плус СДС ако дадат добри гласови за него (ако не и 70 %) би имал сериозни можности за победа. Сфаќаш сега?Тоа е реалност што ке се потврди.Селмани партијата му е во залет орви избори неможе веднаш да има чудо гласови Бошкоски сака да остави силен впечаток но се знае силата на ВМРО-НП.Во која смисла би биле рамноправни со Бошкоски
тоа нема теорија фрчковски влегува во втор круг тоа е реалноста а бошковски нема никаква теоретска шанса да влезе во втор круг,бидејки сдс имаат сигурно гласачко тело од 200 000 гласачи, кое би гласало за сдс во кој и да било кандидат:pos2: т.е. кој и да е предложен во случајов претседателПовеќе гласови би имал Бошкоски од Фрле, Нано и Мируше заедно. Плус СДС ако дадат добри гласови за него (ако не и 70 %) би имал сериозни можности за победа. Сфаќаш сега?