Игор Трпески

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Абе само мене ли ме се така слуша или ова го вика : " Перо Антиќ до својот втор дабл БАБЛ ", а ова го најдов на нет (кога го кажал не знам али не се сомневам јас во неговите квалитети) :

" Симпатичен е овој плејмеркер се разбира мислам на играта физички воопшто не ме интересирa "

Шо мислите Игорче само за кошарка го бива? Ај малце фудбалски гафови...

- Ауууууууу...каков судир помеѓу Јохнсон,Ричардс и Дрогба,останува да видиме чија глава е поцврста...

- Онака, фудбалски, нашки кажано “исплива во празно“

- Да се вратиме долу на паркетот , пардон на стадионот ... :)

- И какво само промашување на Landon Donovan.........човекот кој беше избран за најдобар фудбалер на престојниот куп на афрички нации

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ако не се лажам за судијата зборуваше, па погледнете му ја само фацата почитувани гледачи, зарем овој личи на судија, кој му дал да суди? :pos:
Не,не за СЕЛЕКТОРОТ мислеше.....:pos:
Сигурен сум....1000%/////
На тајм аут го кажа коментарот....
Во кадар беше израелскиот селектор,а Игорче ја испука ЛЕГЕНДАРНАТА ИЗЈАВА...:vozbud:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
829
Поени од реакции
842
Андреи Кириленкооо!! или популарниот "Еј-кеј четириесет и седум" :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.266
Сега на натпреварот Русија-Франција истресе неколку глупости, али најинтересн ми е овој:

- Ламоника, овој човек полека ми станува пријател, иако завчера имавме судир, вчера ги изгладивме недоразбирањата :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Игор Трпевски алијас Игор Трпевски - ОДНОСНО.

Сакате да му броиме колку пати го употребува зборот ОДНОСНО на еден натпревар? :pos: . Гарант преку 50 пати.

П.с Се прашувам вака сеирџиски - Да не е тоа исповед за секс на Игорче , а?

ОДНОСНО = ОДНОС НОУ :drk:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.266
Еве го пак Игорче у елемент.

- Ако јас сум бучен, верувајте ми тие ќе ви ги дупнат тапанчињата :pos: (мислеше на француските коментатори)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Илјада пати ги спомна тие чирлидерките....:pos:
Дај да му платиме на некоја од нив,нека му даде еднаш на Игорче,умот ни го извади со нив:drk::D

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
"Аут за Македонија??Словенскиот судија вика ДА,гркот се мисли". :pos:
"...а тој што си ги врзува патиките е грчкиот судија".:pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Кош за Франција и 5 разлика за нив 55:47.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Значи луѓе, се изнасмеав, ми се разубај вечерта...јаки постови паднаа! Игорче = легенда! Каков ли би ни бил животот без него?! :pos:

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Уште да падне некоја фотка како пие пиво со Ламоника во некој кафиќ, би било топ :pos:
Ако бидни тоа, Игорче сам ќе ја постави сликата на неговиот профил да се пофали...а најверојатно ќе му тупни и македонски шал на Ламоника да се слика со него сега како голем пријател на Големата Македонија! ;)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
61
Поени од реакции
35
Абе чоекот си е природен... 100 посто... ко вива сокови да пие дур коментира :)
сепак ми се допаѓа што е единствен од спортските новинари кој ги подвлекува судиските неправди кога ги има (колку и од вас да мрчат дека не се тоа! Има снимки, да се види!), а другите новинари молчат за тоа, да не речам ко што...
А евробаскетов го коментираше ептен ревносно...
Али она со Ламоника му беше антологија, нема што... оф леле

А

Анноун

Гостин
За чирлидерките кога збори , лелее , кога ги реди од кои групи биле , секогаш завршуваше со " a пред се популарните Red Foxes " :vozbud: , којзнае како е манијачел некоја од таа група , па на вечер пред спиење наш Игорче :drk: на неа.

a денес најинтересен ми беше за Рики Рубио кога погоди тројка. Имал 0/13 на цело првенство за три , и игорче " сега ли најде да погодиш' . Поминаа 2-3 напади на двете страни он уште не можеше да се помири Рубио тројка што погодил баш против нас :pos:.

Kajgana Shop

На врв Bottom