Игор Трпески

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
добро бе игорче стварно е ѕвер... ме интересира ке дојде ли на плоштадот заедно со цел тим што ја претставува македонија д го видиме и него у живо може ке опали пак некој кикс па да се посмееме :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
na fb da mu se napravi fan strana bi imal povece fanovi otkolku na primer pretsedatelot. :)

Mene mi e legenda, koa komentirase goran ko pogrebna povorka ebago.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Додека Игорче се обидува да го изгушка...:P
Влатко ја дава ЛЕГЕНДАРНАТА ИЗЈАВА,можеби изјавата на 20иот век...:cuc:

Леле,шо напрајвме,(куку):Dлелеееееееееееее:vozbud:
На кој век? :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Денеска ќе биде најдолудо ако тепаме ( а осеќам дека ќе тепаме ) ... Игорче наш ќе коментира ко Томба во младите години тоа ќе биде научна фантастика ќе биде лудило .... Добарден драги гледачи , дали сум во програма ?? Алоо дали сум во програма ... ве молам известувајтеме кој ќе бидам во програма :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 1:39 PM ---
И забраев .... верувам дека нема да изостави да се пофали дека има другар во ФИБА и дека неговите коелги - Срби , Босанци , Хрвати се со него :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:04 PM ---
Гласот на Игор ... :/

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
99% ма какви ,110 % е фаул :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:48 PM ---
Љуљ ? :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:53 PM ---
Немаше тројка ... сега ли му текна да погоди ? :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:53 PM ---
Се караа за топката .... ( се истепаја :D )
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:55 PM ---
Рече Уни КАКА ? или така ми се чу ? :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 3:09 PM ---
Шо викате вие ??? Ќе му прости Антиќ ? :D На нашиот ИГОРЧЕ за тоа шо згреши со поените :( :D ЦАР... :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Од Европското пред неколку години, Игорче накурчен од резултатот,губиме од Израел, во кадарот беше селекторот на Израел и Игорче -одлепи :

" Па погледнете го почитувани гледачи селекторот на Израел - Зарем ова ли е ФАЦА за еден селектор :pos::pos::pos:":

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Од Европското пред неколку години, Игорче накурчен од резултатот,губиме од Израел, во кадарот беше селекторот на Израел и Игорче -одлепи :

" Па погледнете го почитувани гледачи селекторот на Израел - Зарем ова ли е ФАЦА за еден селектор :pos::pos::pos:":
Ако не се лажам за судијата зборуваше, па погледнете му ја само фацата почитувани гледачи, зарем овој личи на судија, кој му дал да суди? :pos:

Г

Гучи

Гостин
Јас се извинувам драги гледачи може ке бидам досаден но ова е веќе втора тројка за денес и ке повторам до сега на 8 натпревари немал ни една тројка, ја незнам што му текнало баш денес. :cuc:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Симбол на кошаркарската репрезентација!ИГОР за доживотен коментатор!

Kajgana Shop

На врв Bottom