MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
Види вака, јас ти кажав ако сакам да си поминам убо одам кај некоја и добро тело и откачена и работата е наредена...а инаку ти пишав какви сакам за посериозно. ДЕБЕЛА НЕ, али ок то е релативна работа секој може да ослаби и да се поправи, до пред 2 и пол години бев дебел и јас и за тие 2 години во пубертетот кога се имав направено како свиња ќе жалам цел живот и ми е криво, а само јас знам низ што поминав додека направив направив атлетско тело, од тие работи што се откажав во изминатите 2 години тешко дека се откажува секој. Друга работа секој си има свое мислење и свој вкус, едноставно дебела не сакам, понатаму може и да се здебели било која али како дебела не би ја фатил за девојка, a за карактерот ти кажав, прво одам на физички ако ми се допадне понатаму карактерно ОК, ако не чао пријатно. А тоа какви парови има не коментирам, на кој како му одговара така ќе си одбери, можеби грешам можеби не, но тоа се мои сваќања.Значи според тебе ако добро сфатив дека надворешниот изглед игра повеке улога отколку внатрешниот?Грешка уште од старт.
Дали е дебела или грда или слаба или не знам што жената е жена и треба да се почитува и сака таква каква што е...Знаеш кај мене има пример на таков пар...девојчето дебело момчето слабо...но си се сакаат и живеат заедно,друг пример исто така но само овде е обратно,девојчето слабо,момчето дебело и си се во брак...така да...твојот надворешен изглед не игра улога секогаш...Може да биде грда а стопати подобра од некоја "јака пичка".Ако погрешив во нешто со постот исправи ме..