Зошто модерната жена се плаши од брак?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Teшко тебе...Лелеее...Остана ли нешто во скротумот твој?
Дивајдеру досега имав огромна желба да те тролам. Ама после овој трогателен пост не ми дава душава. Греота си, те разбирам не ти е лесно.
Da bese zensko ke te viknev da ti pokazam sto ima se vo skrotumot.
Ama vaka, be, prati ja decojka ti. edino posle nema da ti se vrati.

Kogo da trolas be, greoto. :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Teшко тебе...Лелеее...Остана ли нешто во скротумот твој?
Дивајдеру досега имав огромна желба да те тролам. Ама после овој трогателен пост не ми дава душава. Греота си, те разбирам не ти е лесно.
Ајбе па ти не се лигуши оди нека ти сменат памперс :sneaky:

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Almala Ok ma, moderna zeno, eve jas kako moderen maz, idam da zaperam sudojne, kup se storija, pa da legnam. oti modernana mi, bez da i bide zapovedano, odamna legna da go stopli krevetot, vo laden da ne sum legnuel.

Velvet She znam, ja maltretiram i sto nema da i dozvolam utre zabajle kafe da napravi ili deca po skoli da raznese.

Не знам зашто ме означуваш во постов. Тебе никаде не те спомнав како припадник на опишаната категорија мажи. Поединечни примери и искуства (особено на форум) се малце веродостојни. Ти переш садови дома, следниот до тебе не пере, па онда Петко усисава, али Стојче не знае како изгледа правосмукалка. Вака можеме до сабајле и пак ништо не е кажано.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Темава се претвори во ХотЛајн ............. :ROFLMAO:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не знам зашто ме означуваш во постов. Тебе никаде не те спомнав како припадник на опишаната категорија мажи. Поединечни примери и искуства (особено на форум) се малце веродостојни. Ти переш садови дома, следниот до тебе не пере, па онда Петко усисава, али Стојче не знае како изгледа правосмукалка. Вака можеме до сабајле и пак ништо не е кажано.
Pa, ako se sekavas, rekov gresis vo postulatot i vo feneraliziranjeto.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Е ај да затвориме темава и сите по дома да си легнеме без енигмата за модернизациската женка:P

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
A kako se pravi Feneraliziranje? So fen za susenje kosa?

:ROFLMAO:
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:32 ---

ехееее Баба Јага многу ќе ме научи
Feneraliziranje e nosenje fener sred bel den vo potraga po modernata zena mislejki si deka si edinstvena.

Am nesto kao Diogen navremeto so svekjuleto.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:35 ---
Aj moderni zenista i vie nemodernite. Si odam da zaperam sadovi, Epten ke go svrukji krevetot nema da se spie poslem.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Feneraliziranje e nosenje fener sred bel den vo potraga po modernata zena mislejki si deka si edinstvena.

Am nesto kao Diogen navremeto so svekjuleto.
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:35 ---
Aj moderni zenista i vie nemodernite. Si odam da zaperam sadovi, Epten ke go svrukji krevetot nema da se spie poslem.
hahhaaaaaaaa брзо се снајде ахаххааа

Kajgana Shop

На врв Bottom