Зошто модерната жена се плаши од брак?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
А бе кафана не е рамна ако на мажот му дојде меракот за нешто аххахаааа Мојов го фаќаат будалите од време на време, па не салати, па не мезиња....ахаххаааа сечи ти кашкавали и салами ахаххааа :pos: И после он све ќе си прибере пред него, а гостинот што дошол жими два залака пробал ахаххаааа :LOL:
Подбери го со некоја сукалка па ќе видиш како ќе се опамети .............. (y):icon_mrgr:

R

Randy

Гостин
Јас сам покондурен сељо, и тија работи баш не ми са јасни :(:(
Затава сакам невестичката да ми праа чес и да ми принесува ја салатичка, ја јадејне, ја мезенце, ја ракиичка. На презиме ќе ја викат Лукојца, и ќе ги строе сите дома вклучително и мен. Ама сепак, ќе има доволно доблест да не си ја злоупотребува моќта, и да ми принесе да подапнам коа ќе се враќам од орајне, сеејне, жетва, и други полјоделски активности. :)

Зашо момата од видеото си зема Балкански мажјак? Не се уплаши да му принесува српска мешана скара, со шливовка и нешто салатичка?
Moре Луки как си аздисал ти у 2 месеци момата како 30 години да е орала ќе ја остареш така ако ја упрегнеш. Требе малко исав, да има сила и желба за други работи (if you know what i mean).

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
И сеа као би требало да ти раскажувам примери од типот на „ја коа бев на гости таму и таму се деси ова и ова“? Глупости. Може таквите бракови да се во опаѓање, али далеку се од непостоечки.
И никаде не реков дека модерната (сеуште недефинирана, секако) жена се плаши, туку реков дека одбива да стапи во брак кој во својата основа не подржува рамноправност и промовира шовинистички и застарени идеали. Не знам што тука не е јасно и што толку ве збуни.
Греотичка таа.

Модерната жена нема да најде затуцан сељо и кељо, ами модерен.
Постулатот ти е...елем...колку да си кажеш нешто.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Еееее пред гости, срамота хахааа :P
Не бре пред гостите, ќе го начекаш по дома на само и ќе го начукаш/исплескаш ......... немора со сукало може и само со шамари ........... :X3:

L

Luki Junior

Гостин
Moре Луки как си аздисал ти у 2 месеци момата како 30 години да е орала ќе ја остареш така ако ја упрегнеш. Требе малко исав, да има сила и желба за други работи (if you know what i mean).
Јас веќе орам околу 15 години па ништо не ми е бидело. Оште сам си истата грозотија како од првио ден. Та и она, ќе има мечка страх мене не страх за мажачката, а и за тија друзите работи шо суптилно ги опишуваш.

Греотичка таа.

Модерната жена нема да најде затуцан сељо и кељо, ами модерен.
Постулатот ти е...елем...колку да си кажеш нешто.
А зашо некои “модерни“ женцки оште се палат на некојси сељо, и после свадбата ударат на жалопојно каејне?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не бре пред гостите, ќе го начекаш по дома на само и ќе го начукаш/исплескаш ......... немора со сукало може и само со шамари ........... :X3:
МОДЕРНА Е ОНА БЕ!

She'll cut his hear out with a spoon and take his soul bit by bit with a cotton ball.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Ааааа па после да ме врати кај татко ми, а :cenzura:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Almala Ok ma, moderna zeno, eve jas kako moderen maz, idam da zaperam sudojne, kup se storija, pa da legnam. oti modernana mi, bez da i bide zapovedano, odamna legna da go stopli krevetot, vo laden da ne sum legnuel.

Velvet She znam, ja maltretiram i sto nema da i dozvolam utre zabajle kafe da napravi ili deca po skoli da raznese.

R

Randy

Гостин
Almala Ok ma, moderna zeno, eve jas kako moderen maz, idam da zaperam sudojne, kup se storija, pa da legnam. oti modernana mi, bez da i bide zapovedano, odamna legna da go stopli krevetot, vo laden da ne sum legnuel.

Velvet She znam, ja maltretiram i sto nema da i dozvolam utre zabajle kafe da napravi ili deca po skoli da raznese.
Teшко тебе...Лелеее...Остана ли нешто во скротумот твој?
Дивајдеру досега имав огромна желба да те тролам. Ама после овој трогателен пост не ми дава душава. Греота си, те разбирам не ти е лесно.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
хаххахаааа сакам и ја таква модерна да бидам бе!!! ;)

Учукај му со нога една под маса измеѓу у тоа , да видиш нема збор да ти каже само бледо ќе те гледа и ке стиска усни:D

А бе...па губам и ја така неееееееее

Нееееееееееее
А татко ми едвај чека да си дојдам :P хахахаа

Kajgana Shop

На врв Bottom