Bolje iskrena ateitska nego dvolicna teistka koja nisto pomalku iska da go stiska od gresna ateiskaТие тие Атеистките се пердашат најбоље пошо немаат страв од бога, они не знаат за грев.
Bolje iskrena ateitska nego dvolicna teistka koja nisto pomalku iska da go stiska od gresna ateiskaТие тие Атеистките се пердашат најбоље пошо немаат страв од бога, они не знаат за грев.
Да ама кога си ослободен од предрасуди се ебеш нај јако. Затоа ти викам јас...само атеистка...и три дена само со чашка вода и лимончеBolje iskrena ateitska nego dvolicna teistka koja nisto pomalku iska da go stiska od gresna ateiska
Nz dali se prikaski, bitno site doznavme deka Garo e dovolno Glup da go doznae cel forum deka pregazil covek ponekad mislam deka si platen od soros i deka vrsis antipropaganda na vmro akcentirajkji na toa deka samo ubiec i kriminalec moze da bide poddrzuvac na takva partija, da te citaat clenovi na vmro kakva antireklama im pukas na forumov bi te likvidirale na lice mesto ili vo najmala raka tvoite traumi i frustraacii na forumov bi gi prenesuval direktno od idrizovo se razbira ako tamu imas vreme posto golema e verojatnosta da jades ban(ance) u zatvor.Остај сеа тоа соросоидните прикаски админски за Гаро.
Тоа може само жената на швалерот твој да заврши у затвор ако дознае за вас.
не се работи за секс, туку се работи за сексуална прељуба,,,тука причавме ние да старите моми што најлесто завршуваат како швалерки или како што ви викаат по модерно брак-брејкерки[DOUBLEPOST=1469580278][/DOUBLEPOST]Нема поголем грев од тоа да поддржуваш заблуда дека сексот е нешто поради кое треба да се има страв од бог. Поголема глупост човештвото неможело да прифати и да сакало.
Не е проблемот у Гаро бе срц-прц...проблемот е во админите што не се сигурни кој ги ебе цело време па си прават филмои за баукот Гаро.Nz dali se prikaski, bitno site doznavme deka Garo e dovolno Glup da go doznae cel forum deka pregazil covek ponekad mislam deka si platen od soros i deka vrsis antipropaganda na vmro akcentirajkji na toa deka samo ubiec i kriminalec moze da bide poddrzuvac na takva partija, da te citaat clenovi na vmro kakva antireklama im pukas na forumov bi te likvidirale na lice mesto ili vo najmala raka tvoite traumi i frustraacii na forumov bi gi prenesuval direktno od idrizovo se razbira ako tamu imas vreme posto golema e verojatnosta da jades ban(ance) u zatvor.
Ja sum sloboden od predrasudi. Ti slobodna li si?Да ама кога си ослободен од предрасуди се ебеш нај јако. Затоа ти викам јас...само атеистка...и три дена само со чашка вода и лимонче
Normalno deka sum...Ja sum sloboden od predrasudi. Ti slobodna li si?
Abe ti ako si zena, ja sum magarica. Namerno te navedov da se kazes kako zena Zenite ne otvaraat novi akaunti na sekoj 5 minNormalno deka sum...
Zatoa i imam kredibilitet da pishuvam i kritikuvam.
Ne sum jas zhena od tipot kako onaa Olimpija...
Ае, и да си бесна кобила преку таквата...Abe ti ako si zena, ja sum magarica. Namerno te navedov da se kazes kako zena Zenite ne otvaraat novi akaunti na sekoj 5 min
Magarinjata ne lizat gzovi. Naprotiv im se zablagodariv na adminkata so ke odmoram 3 dena od javnata ispovedalnica takozvana Draga Kajgana.Ае, и да си бесна кобила преку таквата...
Туку да не му клекна на админот прееска за заканата за бан?
Не си требал ако е така.
Боље бан изеди него да му излижеш гз.
Биди даса.
i jas mislam takaAko go imas vistinskiot covek do tebe togas nema sto da se plasis, a brakot kako institucija za mene pretstavuva samo parce hartija i ne e presuden za uspehot na edna vrska. U redu e ako si vo brak ali u redu e i ako zivees nevencan so nekoj. Koj kako saka i mu odgovara, nema vrska so plasenje, barem spored mene.