Се сложувам со твојот пост, посебно болдираното.Флертот е оправдан во случај кога немаме никакви интенции и не сакаме ништо повеќе од една нијанса на туѓото внимание.
Меѓутоа пренападното флиртување кое свесно води кон очигледен следен чекор (кога настапуваме со намери) како и емоционалното изневерување без конкретен физички контакт би ги ставил во иста категорија како и фактичко изневерување.
Во флертувањето најважно е да знаеш со кого сакаш да бидеш, доколку си се определил за некого во врската обичен површен флерт неможе да ти наштети. И онака е дел од секојдневна комуникација меѓу мажите и жените.
Меѓутоа ако секоја можност за флерт ја користиш за привлекување нов потенцијален партнер тогаш намерите не се чесни и нема оправдување, свесно целиш кон изневерување.
Вие жените поинаку размислувате од мажитеЗошто имате потреба да флертувате и изневерувате?
Зошто флертуваат и варааат ако не им е убаво у врска ?
Зошто не раскинат па не си фатат подобро нешто ?
-едноставно не разбирам зошто да се изневерува кога постои добар начин раскинуваш и идеш со тој со сакаш
Не сум варал додека сум бил во врска.
Ауч.... :rolleye:МИЛ е машко :helou:
i Ima 24 godini :pos2::pos2:МИЛ е машко :helou:
Зошто имате потреба да флертувате и изневерувате?
Зошто флертуваат и варааат ако не им е убаво у врска ?
Зошто не раскинат па не си фатат подобро нешто ?
-едноставно не разбирам зошто да се изневерува кога постои добар начин раскинуваш и идеш со тој со сакаш
Не сум варал додека сум бил во врска.
Не, нема машки што размислуваат така, тоа размислување е на некој начин флерт, гледаш ти падна на тоа... :helou:
Значи иако ретки имало машки што размилсуваат вака....Секоја чест.....Најсериозно
ај бе шо не напраи, животни???
Значи иако ретки имало машки што размилсуваат вака....Секоја чест.....Најсериозно